HRM Medewerker
Maandag
Amsterdam, Netherlands
23 uur geleden

Over de functie

Heb jij relevante werkervaring in een ondersteunende HRM functie en gewerkt met de CAR-UWO CAO? Dan zoeken wij jou!

Voor een organisatie binnen de publieke sector zoeken wij een HRM ondersteuner die praktische HRM taken kan uitvoeren. Bij deze organisatie maken ze gebruik van het e-

HRM systeem AFAS. Jij als HRM medewerker hebt ervaring met AFAS (of eventueel een soortgelijk personeelsinformatiesysteem), personeelsadministratie en het uitzetten van vacatures.

Je gaat als HRM medewerker onder andere brieven voor individuele medewerkers opstellen, o.a. aanstellingsbrieven. Je ondersteunt graag bij werving & selectie (o.

a. vacatures uitzetten op diverse kanalen en sollicitatiegesprekken plannen). Tevens coördineer en plan je afspraken van medewerkers bij de bedrijfsarts.

Het uploaden van verslagen, diploma’s, etc. in personeelsdossiers behoort ook tot de taken. Evenals het invoeren van personeelsgegevens in het e-

HRM systeem AFAS en het toepassen van verlofcorrecties n.a.v. overwerk. Tot slot ben je als HRM medewerker het aanspreekpunt voor HRM-vragen van medewerkers.

Je beschikt als HRM medewerker over de volgende competenties : nauwkeurig, omgevingsbewust, zelfstandig kunnen werken, klantvriendelijk, plannen & organiseren, stressbestendig en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.

Functie eisen

 • Je hebt HBO+ werk- en denkniveau;
 • Je hebt relevante werkervaring in een ondersteunende (HRM) functie;
 • Je hebt ervaring met het werken met een cao, bij voorkeur in de publieke sector (CAR-UWO of CAP);
 • Je hebt goede beheersing en gevoel voor de Nederlandse taal.
 • Wat biedt Maandag® jou?

  Wij bieden een goed salaris volgens de des betreffende CAO. Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden.

  Ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden zijn niet uitgesloten. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

  Tevens bestaat de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een vast dienstverband.

  Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Ik kom graag met je in contact via : 0683088347 of mailen naar Mandy.

  Killaars maandag.nl. Daarnaast kan je ook solliciteren via de daarvoor bestemde knop!

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier