Medewerker technische hygiënezorg Parttime
USG - Unique
Utrecht, NL
5 dagen geleden

Bedrijfsomschrijving

Je gaat aan de slag als medewerker technische hygiënezorg voor de GGD regio Utrecht.

Functieomschrijving

De medewerker technische hygiënezorg checkt de situatie bij opvanglocaties van vluchtelingen aan de hand van richtlijnen voor bouwtechnische aspecten en hygiëne en adviseert vervolgens over verbetermogelijkheden ten behoeve van veiligheid en gezondheid van bewoners.

Door de oorlog in Oekraïne en de stroom van vluchtelingen uit Oekraïne is de opvang plotsklaps één van onze prioriteiten.

De gemeente regelt op dit moment opvang voor de vluchtelingen uit Oekraïne en de COA de opvang van de asielzoekers en statushouders.

Voor beide groepen wordt in alle gemeenten naarstig naar geschikte locaties gezocht, deze moeten beoordeeld, verbouwd en ingericht worden.

Er is veel vraag naar expertise van de GGD, dienst Technische Hygiëne Zorg, bij het beoordelen van opvanglocaties op het gebied van veiligheid en gezondheid van vluchtelingen.

We zoeken versterking van ons team om deze taak uit te voeren.

Werkzaamheden

Aangezien ongevallen en uitbraken van infectieziekten grote gevolgen kunnen hebben voor de vluchtelingen, houden we ons bezig met de preventie hiervan.

Als medewerker technische hygiënezorg kun jij hier een bijdrage aan leveren! Geen dag is voor jou hetzelfde, laat staan saai! De ene dag ben jij te vinden in een pand waarvoor beoordeeld moet worden of dit geschikt kan worden gemaakt voor kortdurende of langdurige opvang en de andere dag geef jij advies over hygiëne bij locaties waar de vluchtelingen al wonen.

In deze functie observeer je de situatie op locatie, verzamel jij informatie en legt deze vast in een rapportage. Naar aanleiding van je bevindingen vorm jij een professioneel oordeel.

Daarnaast geef je advies en sta je in nauw contact met gemeenten om toelichting te geven of vragen te beantwoorden.

 • Je beoordeelt, aan de hand van de Landelijke Coördinatie Infectieziektebestrijding (LCI) richtlijnen of diverse panden (zoals kantoren, hotels, zorginstellingen, vakantieparken) geschikt en veilig zijn als woonlocatie voor bijvoorbeeld vrouwen en kinderen;
 • Je verzamelt informatie uit bouwtekeningen, observaties en interviews;
 • Je toetst het beleid op gebied van gezondheid en veiligheid van de vluchtelingen bij openstelling;
 • Je bent contactpersoon voor de periode dat de locatie in gebruik is;
 • Je stelt rapportages op voor het projectteam van de gemeente of COA;
 • Je adviseert over de gesignaleerde knelpunten.
 • Functie-eisen

  Wij kunnen niet wachten om jou te ontmoeten als jij :

 • Een hbo-diploma hebt;
 • Bouwtechnische affiniteit en / of ervaring met auditeren hebt, maar dit is niet noodzakelijk;
 • Bereid bent te leren en nieuwe richtlijnen tot je te nemen;
 • Als een echte Sherlock Holmes onderzoekend te werk gaat;
 • Beschikt over eigen vervoer;
 • Graag samenwerkt en verbinding zoekt;
 • Resultaat- en mensgericht bent;
 • Vol energie aan een nieuw avontuur begint.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Wij bieden een uitdagende tijdelijk dienstverband van 6 maanden via Unique. Het betreft een tijdelijke opdracht voor minimaal 24 uur per week (parttime) , tot en met in ieder geval december 2022.

  Een betekenisvolle rol in een dynamische werkomgeving met fijne collega’s. De functie is ingeschaald in schaal 8 van de cao SGO (brutosalaris van minimaal € 2.

  581 en maximaal € 3.732 op basis van 36 uur). Afhankelijk van de opleiding en werkervaring kan aanloopschaal 7 van toepassing zijn.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier