Operator Processing 3-Ploegen Etten-Leur
DETALENT
Etten-Leur
6 dagen geleden

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever uit Etten-Leur is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van kwalitatief hoogwaardige voeding voor honden en katten.

De producten van worden wereldwijd verkocht in bijna 100 landen, via voornamelijk dierenartsen en speciaalzaken. In Etten-Leur vind de productie plaats voor de Europese markt, en zijn ongeveer 150 medewerkers werkzaam van productie tot kantoor.

De productie werkt in 3-ploegen, en bestaat uit een processing en packaging lijn.

Deze functie is ideaal voor ervaren VAPRO B operators, met al enige ervaring in de food met processing! Heb jij ervaring in andere processen, maar lijkt de food jou ook interessant?

Solliciteer dan ook zeker!

Functieomschrijving

In de functie van Processing Operator ben je verantwoordelijk voor het verwerken van grondstoffen middels een extrusieproces.

Je voert grondstoffen aan in de extruders, stelt deze in op juiste productiewijze en controleert / begeleidt het productieproces.

Dit doe je zowel aan de extruders, als in de controlekamer waar je middels verschillende panelen het proces kan bijsturen.

Tijdens het productieproces neem je monsters, en analyseer je deze visueel. Tevens draag je er zorg voor de een deel van de monsters naar het lab gebracht worden, om daar verder geanalyseerd te worden.

Je hebt een verantwoordelijke functie, in een werkomgeving waar een schoon product gemaakt wordt. Housekeeping is zodoende ook een belangrijk onderdeel van de functie.

Functie-eisen

 • Afgerond Procesoperator B diploma;
 • Ervaring met complexe productieprocessen (bij voorkeur in de food);
 • Bereid tot het volgen van een intern opleidingsprogramma;
 • Technische affiniteit;
 • Proactieve houding tov je collega’s en je werk;
 • In staat om in teamverband te werken.
 • Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Procesoperator? Solliciteer dan snel bij ons, het kan zelfs via Whatsapp of videobellen!

  Arbeidsvoorwaarden

  Voor deze functie krijg je een aantrekkelijk totaalsalaris tussen de €2400 en €3200, afhankelijk van je ervaring en opleidingsniveau.

  Hier bovenop krijg je ook een ploegentoeslag van 20% voor het meedraaien in de 3-ploegen, 13 ATV Dagen en 25 vakantiedagen!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier