Bijbaan Vers - Foodmarkt
talentsoft
Goes, NL
1 dag geleden

De plek waar collega’s je vrienden worden.

Jumbo Foodmarkt, daar gebeurt het!

Ambachtelijke bakkers, slagers, kaasspecialisten en andere gepassioneerde vakmensen staan hier iedere dag klaar om verse producten en maaltijden te bereiden.

Genieten van die gerechten kan in het foodcafé of gewoon thuis! Natuurlijk kunnen de gasten ook terecht voor de dagelijkse boodschappen, want het assortiment is onvoorstelbaar groot.

En dat allemaal voor de allerlaagste prijs!

Wat ga je eigenlijk doen?

Als Hulpkracht Vers zorg je dat de schappen altijd goed gevuld zijn op jouw afdeling (kaas, vis, slagerij of vleeswaren).

Je snijdt en verpakt de producten en zorgt ervoor dat de producten perfect gepresenteerd worden. Dat doe je in de winkel waarbij je meteen contact kunt maken met onze gasten, je bent dan ook gastvrij en servicegericht.

Je zorgt ervoor dat iedereen snel, goed en met een glimlach wordt geholpen. We verwachten aardig wat van je, maar je krijgt er veel voor terug. Dat verdien je!

Wat kun je van Jumbo verwachten?

 • Een salaris waar je blij van wordt;
 • Vrijheid om jouw talenten te ontwikkelen, te leren en te groeien;
 • Een bijbaan die goed te combineren is met jouw school of opleiding;
 • Super leuke werksfeer, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent;
 • Werken bij Jumbo is meer dan zomaar een baan. Je wordt onderdeel van een bijzondere familie van mensen die samen willen ondernemen en winnen.

  Die durven te dromen en grote stappen nemen zonder vrees. Werken bij Jumbo is een avontuur dat je in staat stelt te worden wie je bent.

  Jumbo. Daar gebeurt het!

  Wie ben jij?

 • Je bent 0 tot 10 uur per week flexibel inzetbaar;
 • Je vindt het leuk om mee te bouwen aan een nieuw concept;
 • Je zet graag dat stapje extra en stopt veel energie in je werk.
 • Heb jij interesse in deze vacature? Solliciteer dan nu! Je hoeft geen documenten toe te voegen, alleen een paar vragen te beantwoorden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier