Mechanical Engineer complexe systemen enproducten
Voort
Best, Netherlands
3 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

BedrijfsomschrijvingJegaat werken bij een snel groeiend en innovatief bedrijf. Volovergave zetten zij zich dagelijks in voor technisch complexeprojecten.

In een multidisciplinair team neem jede verantwoordelijkheid om een toegevoegde waarde te leverenen door te gaan totdat het systeem werkt.

Dit biedt jou veeluitdaging, afwisseling en de kans om jezelf te ontwikkelen.Eigeninitiatief wordt toegejuicht; daar krijg je alle ruimte voor.

De organisatie is een high-endtechnologieleverancier van producten en systemen, met alsfocusgebieden hightech systems en medical devices.

FunctieomschrijvingIn de rol van mechanical engineer krijg je temaken met een grote variatie aan complexe systemen en producten.

Samenwerking met de afdelingen mechatronica, elektronica, softwareen productie spelen hierbij een belangrijke rol.Zo ziet jouw dag als mechanical engineer eruitAls mechanical engineer deel je deverantwoordelijkheid met het team om het mechanische aspect binnencomplexe ontwerpvraagstukken te laten slagen.

Je brede interessepast bij de vele projecten in verschillende marktgebieden,zoals de hightech en medische branche. Je bent betrokken bijspecificatie tot en met integratie en krijgt hierbij veelverantwoordelijkheid en vrijheid.

Je krijgt alle ruimte om inoverleg met je groepsleider projecten te kiezen die jij interessantvindt. In de conceptfase denk jeal mee met alle mogelijkheden.

Daarnaast ben jeverantwoordelijk voor de engineering en onderbouwing van hetconcept door middel van het maken van berekeningen entestopstellingen.

Je werkt het volledige constructiedossier uit,zorgt voor de uitbesteding van de kritische componenten van hetsysteem en stuurt vervolgens de realisatie aan.

Je overlegt met deandere disciplines om tot een totaalontwerp te komen en je voelt jeverantwoordelijk voor het ontwerp dat jij onder je hoedehebt.

 • Functie-eisenOm inaanmerking te komen voor deze functie beschik jij over hetvolgende;Een afgeronde hbo- / wo-opleidingWerktuigbouwkunde;
 • Minimaal 5 jaar relevantewerkervaring als mechanical engineer in de ontwikkeling vanhightech of medische systemen;Je zoektdiepgang in fijnmechanische constructieprincipes, analysemethodesen DFX;
 • Goede beheersing van de Nederlandse enEngelse taal;Vaardig met 3D CAD, bij voorkeurSolidWorks;Je draagt graagverantwoordelijkheid tot en met verificatie van heteindproduct;
 • Je bent niet bang om op anderen afte stappen;Een grootverantwoordelijkheidsgevoel.ArbeidsvoorwaardenVoordeze functie kom je bij Voort in dienst.

  Jij staat bij onscentraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wijsamen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt.

  Waar jijpast. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. Ensamen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien optechnisch en professioneel vlak.

  Je krijgt van ons : een mooie baan bij onzeopdrachtgevereen goed salaris om rond te komenen leuke dingen te doen3 trainingen per jaarbij de Voort Academy om aan je ontwikkeling tewerkeneen opleidingsbudget van €1250,- perjaar zodat je blijft groeiensecundairearbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus25vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao vande opdrachtgever)

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier