Orderpicker Happy Socks
Randstad
sHeerenberg, NL
6 dagen geleden
source : Joblift

De vrolijkste sokken in alle kleuren met de leukste patronen. Dat zijn de sokken van Happy Socks. Wil jij voor de feestdagen wat extra’s verdienen?

Kom ons helpen om twee weken lang deze vrolijke sokken te verzamelen. Een goed salaris met toeslagen die oplopen tot wel 100%! Zowel fulltime als parttime.

Van 28 november t / m 8 december a.s. gaat een van de leukste projecten van het jaar weer van start. Het Happy Socks project bij Mainfreight! In deze periode wordt er 4 dagen per week gewerkt in diensten van 6 : 00 -

16 : 00 uur en van 16 : 30 - 02 : 30 uur. In een super gezellig team gaan we twee weken lang knallen om duizenden vrolijke sokken ruim voor de feestdagen bij de klant te krijgen.

Wat ga je doen?Als orderpicker ga je met een handscanner deze sokken verzamelen. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het picken van de juiste orders.

Daarnaast moeten de orders verzendklaar gemaakt worden zodat ze op tijd bij de klant geleverd kunnen worden. Help jij ons om iedere klant happy te maken?

 • Wat bieden wij jou?€10,99 bruto per uur (vanaf 21 jaar e.o.); 45% toeslag tussen 00 : 00-06 : 00, 50% toeslag op zaterdag en zelfs 100% op zondag de mogelijkheid om fulltime of parttime te werken;
 • de keuze om overdag (06 : 00-16 : 00) of in de avond (16 : 30-02 : 30) te werken; €0,16 per kilometer van jouw reis vergoed;
 • bij goed functioneren kans op een baan voor langere tijd.Wie zoeken wij?Beschikbaar van 28 november t / m 8 december 2019;
 • minimaal 4 diensten in deze periode beschikbaar; bereid om in diverse diensten te werken; beheersing van de Nederlandse, Engels of Duitse taal.

  MainfreightWerken in een hecht team, een goede samenwerking en elkaar helpen. Dat is de cultuur die bij Mainfreight heerst.

  In de pauzes wordt er samen gegeten om elkaar beter te leren kennen. Wanneer je ergens tegen aan loopt, bespreken wij dit en proberen we dit samen met jou op te lossen.

  Mainfreight is een logistieke dienstverlener. Externe bedrijven kunnen Mainfreight inschakelen om de logistieke taken over te nemen.

  Hierbij kun je denken aan klantspecifieke distributie- en transportoplossingen en warehousing.Ben jij enthousiast geworden?

  SolliciterenHeb jij interesse in deze functie bij Mainfreight? Solliciteer dan via de solliciteren’ knop hieronder.Mocht je nog vragen hebben dan kan je uiteraard contact opnemen via WhatsApp, email of telefoon : WhatsApp Christien : 06-

  51125942 Telefoon : 055-5288869 Mail : cwu-oost nl.randstad.com Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier