Servicemonteur Liften te regio Breda en Waalwijk
Werk en Vakmanschap
Veenendaal, Netherlands
11 dagen geleden
source : Werk en Vakmanschap

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een baan als servicemonteur? Dan is deze vacature mogelijk iets voor jou!

Maar wat ga je nou écht doen?

Als Servicemonteur Liften ben je in je eigen rayon verantwoordelijk voor de jouw toegewezen klanten en installaties. Je zorgt voor periodieke controles en onderhoud, lost tekortkomingen en storingen op.

Verder heb je de verantwoording voor de communicatie naar de klant toe, deze adviseer je over preventief onderhoud en gewenste verbeteringen.

Je bent veel onderweg en komt bij de meest uiteenlopende soorten klanten, bedrijven en gebouwen. Naast deze reguliere werkzaamheden draai je mee in de storingsdiensten.

Maak kennis met onze relatie

Onze relatie is één van de globale leiders in de liften- en roltrappenindustrie en bieden innovatieve en eco-efficiënte oplossingen voor liften, roltrappen, automatische deuren en gevelliftinstallaties.

Wij bieden

Als Servicemonteur Roltrappen ontvang je een marktconform salaris, met bijbehorend (secundair) arbeidsvoorwaardenpakket (o.

a. bedrijfsauto, bonusregeling en een onkostenvergoeding). We hebben een royale verlof- en ADV-dagenregeling (27 vakantiedagen en 13 ADV) en de helft van je pensioen wordt door ons betaald.

Met een eigen opleidingscentrum word je continu geschoold in de nieuwste technieken. Je wordt zelfs opgeleid tot een officieel erkend Servicemonteur Roltrappen op MBO niveau (web 3).

Daarnaast bieden wij onder andere korting op een fitness abonnement, korting op reizen en verzekeringen en aanschaf van elektronica.

Functie eisen

 • Je beschikt over een diploma op minimaal MBO 2 niveau in de richting van werktuigbouwkunde, elektrotechniek, mechatronica, auto techniek of soortgelijk;
 • Naast een handige techneut, ben je klant- en servicegericht;
 • Je bent stressbestendig en creatief in het oplossen van problemen, maar verliest hierbij nooit je veiligheid uit het oog;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
 • Je wilt jezelf blijven ontwikkelen en je bent bereid hiervoor de vereiste opleidingen / trainingen te volgen;
 • Je hebt geen last van hoogtevrees;
 • Je bent woonachtig in de directe omgeving van je rayon;
 • Indien je beschikt over een VCA en / of NEN 3140 is dat mooi meegenomen.
 • Procedure

  Je hebt de vacature goed gelezen en je wil graag in aanmerking komen? Stuur dan je CV met een begeleidende mail. Vervolgens wordt er door onze ervaren Recruiters bekeken of je voldoende aansluit op deze of wellicht een andere functie.

  Wanneer zij mogelijkheden voor je zien, zal je worden uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking bij Werk en Vakmanschap Roosendaal.

  Nadat jij vervolgens een goede eerste indruk hebt achtergelaten, gaan zij direct voor je aan de slag!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier