Klant Support Specialist
YACHT
Zwolle, NL
46 minuuten geleden

Over de functie

Als Klant Support Specialist ben je de perfecte schakel tussen de Accountmanagers en de MKB klanten. Wij zijn doorlopend op zoek naar nieuwe medewerkers binnen Klant Sales & Support (KSS).

Het KSS is er voor diverse klanten van de bank : Grootzakelijk (GZ), Food & Agri (F&A), Midden- en kleinbedrijf (MKB) en Vermogensmanagement (VM).

Het KSS is verdeeld in verschillende teams (aandachtsgebieden) waaronder :

Klantsupport Specialist - Betalen, Ontvangen, Klant

De kern van de werkzaamheden van de Klantsupport Specialist is het inventariseren, adviseren en / of doorverbinden en / of afhandelen van klantvragen op het gebied van basisdienstverlening, (inter-)nationaal betalingsverkeer en vermogensopbouwproducten.

Daarnaast ondersteunt de Klantsupport Specialist in de commerciële klantprocessen van de diverse klantdoelgroepen (MKB, GZ, F&A en VM) en draagt bij aan een positieve klantbeleving.

Ook ondersteunt de Klantsupport Specialist in generieke klantprocessen (zoals verstrekken volmachten, verhuizen etc.). Door accuraat en klantgericht klantvragen af te handelen draagt de Klantsupport Specialist bij aan een positieve klantbeleving en daarmee aan het realiseren en verhogen van klantwaarde en klanttevredenheid.

De Klantsupport Specialist is het aanspreekpunt voor GZ / F&A / MKB en VM-klanten en draagt in belangrijke mate bij aan een goede bereikbaarheid voor deze klanten en aan herkenning en erkenning van deze klantgroepen.

Financieren (zakelijke financieringsaanvragen)

In dit team ben je verantwoordelijk voor de financieringsaanvragen en maak je onder meer inkomensverklaringen op en beheer je signalen.

Ervaring met bedrijfsfinancieringen, het opmaken van inkomensverklaringen en ervaring met BBS is een grote pre om te starten in dit team.

CDD Analist (ken de klant)

Je bent voornamelijk bezig met klantonderzoek, het schrijven van reviews voor particuliere en zakelijke klanten. Om te starten binnen CDD heb je minimaal een afgeronde HBO opleiding nodig (richting criminologie of juridische achtergrond is een pre) en werkervaring op gebied van CDD is mooi meegenomen.

Taken :

 • Het zelfstandig inventariseren en / of afhandelen van klantvragen met betrekking tot basisdienstverlening betalingsverkeer
 • Het oplossen van de hierbij ontstane problemen, gericht op continue verbeteren van onze dienstverlening.
 • En en ander binnen de gestelde tijdslijnen en uniforme werkwijzen.
 • Daarnaast adviseer en informeer je klanten, je signaleert kansen en financiële risico’s en je handelt administratieve werkzaamheden af.
 • Functievereisten :

 • Minimaal 32 uur
 • Minimaal HBO diploma (financiële of juridische richting)
 • Ervaring binnen de bancaire sector is gewenst
 • Je moet klantcontact via de telefoon of mail leuk vinden.
 • Locaties

  Alkmaar, Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Heerenveen, Nijmegen, Roermond, Roosendaal, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zwolle.

  Arbeidsvoorwaarden

  Naast een contract biedt Yacht goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden, zoals :

 • Mogelijkheid jaarcontract
 • Marktconform salaris junior (€ 2400) medior (€ 2800) senior (€ 3200)
 • Vergoeding reiskosten (OV 100%)
 • Vakantiedagen en vakantiegeld
 • Een groot netwerk
 • Diverse opleidingen en trainingen
 • Bedrijfsinformatie

  Yacht detacheert en bemiddelt tussen bedrijven en professionals op HBO- en WO-niveau. Yacht heeft dagelijks meer dan 600 financiële professionals aan het werk.

  Hoogopgeleide en ervaren financials die werken voor financiële instellingen, energie- en telecombedrijven, industrie, overheden en de zakelijke dienstverlening.

  Yacht is één van de grootste spelers in de Finance markt. Yacht is onderverdeeld in 8 regio’s waarbij er wordt gestreefd dat jij als professional wordt gedetacheerd in jouw woongebied.

  Werk je bij Yacht, dan werk je voor een ambitieus bedrijf. We werken continu aan de verbetering van onze positie in de markt en onze dienstverlening aan onze opdrachtgevers.

  Maar zeker ook aan het versterken van onze professionals. Bij Yacht word je continu uitgedaagd en gecoacht om jezelf te blijven ontwikkelen.

  Dat vraagt veel van je. Je krijgt er ook veel voor terug.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier