Elektrotechnisch tekenaar
Connect
Noord-Holland, Amsterdam
4 dagen geleden

Over jouw rol

Ben jij op zoek naar baan als elektrotechnisch tekenaar, waarbij je direct in dienst komt bij het bedrijf?

Dan is Connect op zoek naar jou!

Voor een allround installateur in de elektrotechniek, gevestigd in Amsterdam, is Connect op zoek naar een elektrotechnisch tekenaar.

Het bedrijf is actief in verschillende branches zoals telecommunicatie, datacommunicatie. professionele audiosystemen, brandmeld-

en in inbraakbeveiliging systemen, persoonsbeveiliging en camerabeveiliging.

De functie van technisch tekenaar is beschikbaar gekomen door gewenste uitbreiding van het team.

Jobomschrijving

Wat de functie uitdagend maakt is de grote mate van zelfstandigheid en complexiteit van het werk. Je bent grote delen van je tijd bezig met het opstellen van kabelschema’s, stuwstroom berekeningen en het intekenen van connectoren, componenten, relais, schakel-

en groepenkasten. Dit alles gebeurt in het tekenprogramma StabiCad en vergt grote zorgvuldigheid. Knelpunten die je signaleert communiceer je tijdig met de betreffende werkvoorbereider.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier