PHP Back-end Dev
De Nationale Hypotheekbond
Zwolle
5 dagen geleden

Een PHP Back-end Developer zoals jij, daar is er maar eentje van. Je ontwerpt, programmeert, test en verbetert nieuwe of bestaande back-endtoepassingen als de beste.

Jij lost complexe problemen en uitdagende vragen, buitengewoon goed op.

Hebben we het over jou? Ja? Mooi! Kom dan werken als PHP Back-end Developer bij de Nationale Hypotheek Bond (NHB). Dat doe je in een gezellig team, met veel vrijheid op een wel heel bijzondere locatie.

Wat ga je doen

Jouw werkdag begint met een keuze. Namelijk hoe laat je precies aan het werk gaat. We starten elke ochtend met een stand-up meeting.

Samen kijken wij eerst in onze teamroadmap, waarin al onze aansprekende projecten staan. Daarna in Jira of we de sprint gaan halen.

Je kunt dan vragen stellen, hulp bieden of brainstormen. Met je collega’s overleg je en stem je af. En dan begint voor jou je echte werkdag.

Enkele voorbeelden van recente projecten :

 • Het uitbreiden van ons documentverzoeken in onze applicatie. Hier bouw je dan een extra feedback loop in.
 • Het maken van een nieuw algoritme om beste klanten te selecteren. Dat doe je voor de hypotheekadviseurs die gebruik maken van onze applicatie.
 • Het ontwikkelen van een scraper. Die werk je bij naar de nieuwste PHP-versie en maakt hem gelijk geschikt om op AWS te draaien.
 • Dit zijn maar drie projectvoorbeelden. Dat er veel meer zijn, die wellicht nog afwisselender, anders en aantrekkelijker zijn, snap jij als PHP Back-end Developer helemaal.

  Daarnaast werk je niet alleen aan je eigen projecten, maar ook aan zaken zoals aanpassen van exports, bugs platslaan, code-reviews maken en pair programming.

  Als PHP Back-end Developer heb je het goed bij de NHB. Eigen initiatief en inbreng waarderen we. Je kunt je blijven ontwikkelen op je vakgebied.

  En wil je meer weten over de ins en outs van hypotheken? Ook dat kan en komt ongetwijfeld goed van pas!

  Hier kom je terecht

  Bij de NHB doen we doorlopend onderzoek naar de hypotheekmarkt. Al meer dan 20 jaar met veel succes. We ontwikkelen allerlei technologische oplossingen om consumenten, adviseurs en hypotheekverstrekkers te helpen aan de meest actuele en duidelijke marktinformatie.

  Collega Jos vertelt het volgende over werken bij de Nationale Hypotheek Bond : Je hebt veel vrijheid bij ons. Als jij iets interessant vindt kan je je erin verdiepen.

  Initiatief nemen wordt echt gewaardeerd. Ook hebben we een sterk teamgevoel. We doen het samen!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier