Construction Supervisor Sales & Construction Services
Xella
Vuren, Gelderland, NL
1 dag geleden

Construction Supervisor

Xella Nederland BV is een moderne, ambitieuze onderneming die haar opdrachtgevers altijd iets eXtra’s wil bieden. Namelijk : concrete, efficiënte en energiezuinige bouwoplossingen, die aansluiten bij de actuele wensen en eisen in de bouwwereld.

Onze producten Silka kalkzandsteen, Ytong en Hebel cellenbeton alsmede Multipor isolatieplaten, maken die oplossingen daadwerkelijk mogelijk.

De Xella medewerkers staan hiertoe iedere werkdag voor onze relaties beschikbaar.

Naast het produceren en verkopen van onze producten beschikken wij ook over een eigen bouwafdeling die de verschillende producten monteert.

Wij bieden hiermee voor onze klanten een unieke totaaloplossing en zijn voor hen een zelfstandig en professioneel ondernemende partner.

Context van de functie :

Voor de woningbouw regio Noord-Holland zijn wij op zoek naar een construction supervisor. Je bent verantwoordelijk voor meerdere bouwprojecten met als doel het plaatsen van binnenmuren in woningen.

Je geeft hierbij leiding aan een team van 15 tot 20 vakmensen. Je voorziet jouw team van advies en hulpmaterialen en werkt aan het verder optimaliseren van kennis en vaardigheden.

Je maakt onderdeel uit van projectteams voor verschillende onderwerpen (engineering, innovatie, verkoopsegmenten etc.). Je legt verantwoording af aan de manager Sales & Construction Services North.

Inhoud van de functie :

Je bent verantwoordelijk voor :

 • Het ontzorgen van de klant, door middel van het aansturen van complexe bouwprojecten, waarin je de planning, voortgang, kosten en kwaliteit bewaakt
 • Het opleveren van projecten binnen de gestelde afspraken
 • De evaluatie van bouwprojecten en doen van verbetervoorstellen
 • De communicatie met in- en externe betrokken partijen
 • Het identificeren en anticiperen op mogelijke problemen en afwijkingen binnen een bouwprojecten en dit te communiceren met alle betrokkenen
 • Het coachen en aansturen van vakmensen (in- en externen) door te voorzien van advies en materialen en de ontwikkeling van werkniveau, kennis en vaardigheden van vakmensenHet borgen van procedures en veiligheid op de bouwplaats
 • Functie eisen :

  Met jouw organisatietalent en doortastendheid weet jij samen met jouw team mooie resultaten neer te zetten, waarbij je de kwaliteit niet uit het oog verliest.

  Je durft verantwoordelijkheid te nemen en bent in staat mensen aan te sturen en te motiveren om zo samen mooie projecten te realiseren.

  Je communiceert moeiteloos op verschillende niveaus; van opdrachtgevers tot vakspecialisten. Waar nodig weet je structuur aan te brengen en signaleer je verbetermogelijkheden zodat processen en werkzaamheden nog efficiënter verlopen.

  Solliciteren :

  Spreekt deze vacature je aan en wil je meebouwen aan het succes van ons bedrijf? Stuur dan je motivatie met CV kirsten.schellhorn xella.

  com voor 21 mei aanstaande. Wil je meer weten over deze functie neem dan contact op met Joris van der Meer, Manager Sales & Construction Services a.

  i.op telefoonnummer +31 657 080 717.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier