Servicemonteur
APS Uitzendburo B.V.
SON, Noord Brabant, NL
4 dagen geleden
source : Monsterboard

Functieomschrijving Als Servicemonteur reis jij Nederland en België door en kom je bij grote klanten die actief zijn op het gebied van gezondheidszorg, onderwijs, entertainment en groot industrie.

Onze klant heeft een gerenommeerde naam op het gebied van moderne communicatiemiddelen. De ene dag installeer je producten bij een luchthaven, de andere dag werk je in een ziekenhuis om lichtreclame te bevestigen.

Kortom, jouw baan als Servicemonteur kan alle kanten op! Wat houdt deze veelzijdige baan als Servicemonteur nog meer in?

 • Intern heb je overleg met de accountmanagers, de ontwerpers en productie - Je monteert en installeert lichtreclame, zuilen, of prints op wanden - Het plaatsen van bewegwijzeringsystemen voor zowel intern als extern gebruik - Installeren van audiovisuele systemen - Plegen van onderhoud aan de systemen - Afhankelijk van het project ga je alleen of met een team op pad Functie-eisen Waar dien jij als Servicemonteur over te beschikken?
 • Over een MBO werk- en denkniveau - 1-3 jaar recente ervaring - Een rijbewijs B (E is een pre) - Bij voorkeur ben je in het bezit van een VCA certificaat - Je bent technisch aangelegd en volgt de ontwikkelingen in de markt - Je neemt je eigen ontwikkeling serieus - Je vindt het een uitdaging om je ideeën kenbaar te maken - Je hebt geen hoogtevrees - Je kunt een verklaring omtrent gedrag verklaren Bedrijfsomschrijving Deze organisatie is gespecialiseerd in het omzetten van huisstijlen naar visuele middelen voor zakelijke klanten.
 • Het gaat hierbij om grote spelers zoals de overheid, onderwijs en gezondheidszorg. Er wordt gewerkt met de meest vooruitstrevende technieken en er is alle ruimte om deze kennis verder uit te bouwen.

  De cultuur kenmerkt zich door haar professionele, sterk groeiende maar platte organisatie. Locatie SON Arbeidsvoorwaarden Wat biedt onze opdrachtgever : - Je komt te werken in een actief team bestaande uit 6 collega’s - De organisatie groeit sterk maar de no-nonsense cultuur blijft - Salaris conform cao Signbedrijven, afhankelijk van leeftijd en ervaring komt dit neer op een bruto maandloon tussen € ,- en € ,- - De mogelijkheid om je ideeën aan te dragen en jezelf te zijn - Een eigen personeelsvereniging die regelmatig leuke activiteiten organiseert - Vrijdagmiddagborrel met alle collega’s in de kantine - Goede pensioenregeling - Fulltime functie van maandag tot en met vrijdag - Een inspirerende werkomgeving waar geen dag hetzelfde is Sollicitatieprocedure De sollicitatieprocedure voor deze vacature wordt verzorgd door APS Personeelservices.

  Geïnteresseerden worden verzocht een CV met een begeleidend schrijven te richten aan : of per post te versturen naar : APS Personeelservices, Heistraat 16, 5691 CA Son.

  Voor meer informatie kun je contact opnemen met één van onze consulenten op telefoonnummer 0499-460130 of kijk op onze website .

  Wanneer je in aanmerking komt voor deze functie, nemen we binnen 7 dagen contact met je op.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier