support consultant Amersfoort
RecruitNow
Barneveld, NL
3 dagen geleden

De baan

Als support consultant vertegenwoordig je de klant binnen RecruitNow. Van klantvragen beantwoorden tot het gestructureerd beheren van issues en wensen : alles wat klanten via ons servicedesk melden, is jouw verantwoordelijkheid.

Soms los je het zelf op, soms stem je een oplossing af met het team. Je vraagt uit wat een klant precies wil, zodat je user stories (inclusief acceptatiecriteria) kunt opstellen.

Per klant prioriteer je de lopende issues en wensen in een klant-backlog. Vervolgens stem je die af met de product owner en projectmanagers.

Samen bepalen jullie wat en met welke prioriteit in de planning wordt opgenomen. Dat betekent ook dat je af en toe nee moet zeggen tegen de klant, want niet alles kan meteen opgepakt worden.

Daarnaast help je mee met het testen van opgeleverde functionaliteiten en kijk je of het overeenkomt met de oorspronkelijke stories.

Hoe jij bent

Van nature ben jij best nieuwsgierig en wil je altijd weten hoe bepaalde software werkt. Logisch, want daardoor kun jij sneller problemen oplossen.

En dat vind je al helemaal leuk om te doen. Je communiceert helder schrijven en spreken met klanten en collega’s. Je schakelt snel en bent niet voor één gat te vangen. Deadlines? Je lust ze rauw.

Wat je van ons mag verwachten

Salaris Afhankelijk van jouw kennis en ervaring : tussen € 2.000,- en € 3.000,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek.

En een contract met uitzicht op vast.

Secundaire voorwaarden Een gunstige pensioenregeling, 24 vakantiedagen, thuiswerkregeling en de juiste spullen om je werk goed te kunnen doen.

Team Je gaat werken binnen een talentvol team van gemotiveerde, gedreven en geïnspireerde mensen. We zijn een platte organisatie met een 100% no-nonsense mentaliteit.

Play hard Normaal gesproken? Leuke uitjes, BBQs en bootcamps. Nu houden we de gezelligheid erin met online borrels en activiteiten.

Flexibele werktijden Wil je vroeg beginnen en vroeg naar huis, of juist later beginnen en langer blijven? Volledig op kantoor* of liever combineren met thuiswerken?

Werk zoals dat bij jou past!

Ontwikkelen Constante focus op jouw en onze groei, bijvoorbeeld door kennissessies, events en ons e-learning platform.

Dit vragen we van jou

 • Een hbo-diploma en minimaal 2 jaar ervaring als supportmedewerker bij een softwarebedrijf;
 • Je kunt user stories schrijven en software functioneel testen;
 • Ervaring met software implementaties en het managen van die trajecten;
 • Communicatief sterk (in het Nederlands) , overtuigend en geduldig;
 • Je bent pragmatisch, stressbestendig en nieuwsgierig;
 • Je woont binnen redelijke afstand van Amersfoort.
 • RecruitNow : werken aan groei Jouw nieuwe baan is bij RecruitNow in Amersfoort. Een toonaangevende en snelgroeiende scale-up in online recruitment.

  We bruisen van energie en zijn razend enthousiast over wat we doen. En alles wat we doen, doen we vanuit onze missie : bedrijven in de flexbranche helpen groeien.

  Of dat nou met een digitale strategie is, ons vooruitstrevende ATS Cockpit of een converterende recruitmentsite. We maken onze klanten futureproof.

  Dat is onze belofte en daar houden we ons graag aan.

  Als support consultant werk je continu aan het optimaliseren van onze producten en dienstverlening. En terwijl jij daaraan werkt, werken wij samen met jou aan jouw eigen groei.

 • Op dit moment werken we allemaal volledig vanuit huis. Wanneer we weer naar kantoor mogen wordt dit een combi. Al hebben we op kantoor wel een lunch voor je klaarstaan ;)
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier