Maintenance Engineer Installatietechniek - Amsterdam
Polanski & Partners
Amsterdam, NL
4 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Functieomschrijving

In de functie van Maintenance Engineer ben je betrokken bij grote onderhoudscontracten in de utiliteit en werk je samen met verschillende teams.

Je bent o.a. verantwoordelijk voor het opstellen van MJOP en onderhoudsstrategieën en denkt tijdens tenders mee om een kostprijsbegroting op te stellen voor het toekomstig uit te voeren onderhoud.

Als Maintenance Engineer richt jij je op de risico's, prestaties en kosten van de huidige contracten en komt met verbetervoorstellen m.

b.t. verduurzaming en kostenreductie. Je hebt regelmatig overleg met de technici op de werkvloer en voert overleggen met de Contractmanager om het contract volledig in kaar te brengen.

Binnen deze functie schakel je met verschillende afdelingen en disciplines en zit je regelmatig om tafel met de klanten en opdrachtgevers.

Gewenste Profiel

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
 • Je beschikt over afgeronde opleidingen / cursussen richting installatietechniek / elektrotechniek;
 • Je hebt werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie of bent toe aan de volgende stap;
 • Je bent analytisch ingesteld;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden.
 • Arbeidsvoorwaarden

 • Een aantrekkelijk salaris gebaseerd op basis van kennis en kunde;
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals auto van de zaak en bonusregeling;
 • Werken met grote en toonaangevende contracten;
 • Ruimte voor het volgen van opleidingen en cursussen i.c.m. doorgroei.
 • Meer weten of gelijk solliciteren?

  Polanski & Partners is gespecialiseerd in de bemiddeling voor midden- en hogerkader binnen de gebouwgebonden installatietechniek.

  Heeft de bovenstaande omschrijving je interesse gewekt en zou je graag meer informatie willen ontvangen. Neem dan even contact met me op.

  In een oriënterend gesprek kunnen we samen onderzoeken of de bovenstaande vacature goed aansluit bij je persoonlijke ervaring, interesses en toekomstige ambities.

  Wil je direct reageren op de bovenstaande vacature. Laat dan even je gegevens achter via de onderstaande knop.

  Functie-eisen :

  Bedrijfsomschrijving :

  Polanski & Partners is specialist op het gebied van werving & selectie en detachering van professionals voor een groot netwerk aan opdrachtgevers binnen de installatiebranche.

  Of u nu als kandidaat of opdrachtgever een relatie aangaat met Polanski & Partners, met ons bedrijfsmodel gebaseerd op transparantie, focus en persoonlijke benadering bereiken wij samen het beoogde doel!-Polanski & Partners richt zich primair op de installatiebranche-De focus ligt op het midden en hogere kader-Wij richten ons daarbij op vaste aanstellingen, detavast en detachering-De marktkennis van onze gespecialiseerde consultants blijft actueel-Onze doelstelling is om met zowel kandidaat als opdrachtgever een duurzame relatie aan te gaan

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier