Freelance Huisarts
De Trans
Nooitgedacht
9 uur geleden

Heb jij passie voor Gehandicaptenzorg en wil je als freelance huisarts zorg bieden aan onze bewoners? Dan komen we graag met jou in contact.

Ter versterking van de vakgroep Medici van het Expertisecentrum zijn wij op zoek naar een :

Freelance Huisarts (24-36 uur)

Werken als huisarts in de gehandicaptenzorg

Wat maakt werken binnen de gehandicaptenzorg zo mooi en uitdagend? Iedere patiënt binnen de gehandicaptenzorg is echt uniek! Geen consult is hetzelfde.

De vragen van onze patiënten buiten de reguliere zorg zijn zeer uiteenlopend en complex. Dit vraagt natuurlijk veel van jou als huisarts.

Inlevingsvermogen, geduld en veerkracht zijn onmisbaar om bij te kunnen dragen aan de juiste zorg voor iedere cliënt.

In afstemming met collega professionals is de zorg gericht op het behandelen, voorkomen en beperken van (handicap gebonden) psychische en somatische problematiek.

Het gaat om het zorgen van optimale kwaliteit van leven binnen de gegeven beperkingen.

Jouw nieuwe werkplek

Als huisarts ben je onderdeel van het Expertisecentrum. Het Expertisecentrum heeft een grote diversiteit aan medische, paramedische en gedragswetenschappelijke expertise.

Het medische team bestaat uit twee basisartsen, twee verpleegkundig specialisten en verpleegkundigen. Het team mist op dit moment de specifieke huisartsengeneeskunde.

Door specialistische kennis toe te voegen aan de directe zorg aan de cliënten, de deskundigheid van de medewerkers en de organisatie als geheel, werken wij elke dag weer aan de kwaliteit van onze dienstverlening.

Naast de huisarts heeft hier de AVG een vaste rol. Verder maken we gebruik van consulenten uit de psychiatrie, neurologie en oogheelkunde.

Werktijden zijn op doordeweekse dagen tussen 08.30-17.00 uur; buiten kantooruren zijn er geen bereikbaarheidsdiensten.

Wat breng jij mee

Je bent BIG-geregistreerd en hebt affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking en hart voor de kwetsbaren in onze samenleving.

Daarnaast vind je het leuk om interdisciplinair samen te werken en om zorgvragen vanuit meerdere invalshoeken te benaderen en te behandelen.

Je schakelt makkelijk tussen cliënt, verwanten en collega’s en bent communicatief sterk zowel mondeling als schriftelijk.

Methodisch werken is van belang voor het opstellen en uitvoeren van behandelplannen. Verder ben je zelfstandig, oplossingsgericht en deskundig.

Omdat we werken vanuit meerdere locaties moet je in bezit zijn van rijbewijs en auto.

Wat bieden wij?

 • Over het aantal uren gaan we graag met je in gesprek. 24-36 kunnen wij garanderen.
 • Een uitstekende vergoeding!
 • Een organisatie die volop in ontwikkeling is, waar jij, ook als freelancer, actief bij betrokken wordt.
 • Wie zijn wij?

  De Trans biedt zorg en diensten aan mensen met een verstandelijke beperking en aan mensen met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS).

  Dit kan op allerlei vlakken : van intensieve zorg tot ondersteuning thuis en van logeerzorg tot dagbesteding. Onze visie?

  Cliënten moeten zo veel mogelijk hun eigen keuzes kunnen maken. Ons uitgangspunt is dan ook : wat wil en kan de cliënt? De Trans begeleidt ruim 1300 cliënten.

  Ongeveer duizend medewerkers zetten zich dagelijks in om de zorg en begeleiding voor cliënten zo goed mogelijk te organiseren.

  Interesse?

  Voor vragen over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Ruud Tromp, via 06-36 31 86 97 of Taco Holkema, Recruitment Adviseur, via 06 51 57 92 45.

  Het verstrekken van een verklaring omtrent gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de indiensttredingsprocedure de Trans.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier