Trainee Werkvoorbereiding
continu
Roermond, NL
2 dagen geleden

Trainee Werkvoorbereiding

Als trainee werkvoorbereider zorg jij voor een soepele verloop van diverse projecten. Je maakt planningen, begrotingen, werkschema's en bent betrokken vanaf het ontwerp tot de start van de uitvoering.

Ook zul jij de gemaakte tekeningen zie en zul je hoeveelheden berekenen en deze inkopen. Je bent het aanspreekpunt voor zowel interne als externe partijen en schakelt rechtstreeks met leveranciers en onderaannemers.

Door al deze werkzaamheden weet jij straks als geen ander hoe je een project tot een succes maakt en kun jij je verder ontwikkelen op zowel bouwkundig als persoonlijk vlak.

Wat zoeken wij :

Een pas afgestudeerde bouwkundige (HBO of WO) die bereid is om zich in diverse vlakken te ontwikkelen

0-2 jaar werkervaring

 • Marktconform salaris
 • Opleidings- en cursusmogelijkheden, zowel intern als extern
 • Voldoende doorgroeimogelijkheden
 • Gezellige en behulpzame collega's
 • In ons netwerk met een grote hoeveelheid aan diversiteit gaan wij op zoek voor jou naar een baan die het beste bij jou past en waar jij je kunt blijven ontwikkelen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier