Manager Finance & Administration
DPD
Oirschot
1 minuut geleden

Deze procedure wordt verzorgd door YESS International Consultants

Manager Finance Administration bij DPD Nederland betekent

het aansturen van en daarmee zorgdragen voor een juiste, volledige en tijdige uitvoering van de financiële administratie, verslaglegging en rapportage voor DPD Nederland.

Jouw taken en activiteiten?

Je creëert een winning team! Een team waarin medewerkerstevredenheid zeer hoog scoort! State of the art solutions implementeren is je doel.

Je zorgt voor tijdige beschikbaarheid van periodieke FA-rapportages, balans, V&W-rekening en jaarrekeningen voor in- en externe rapportage en verantwoording.

Er is inzicht in resultaten, (oorzaken van) afwijkingen en bijzonderheden, e.e.a. als basis voor evaluatie en bijsturing.

Je stuurt de financiële administratie afdeling aan en coördineert de uitvoering van werkzaamheden. Waar nodig geef je instructies en toelichting, stel je prioriteiten en monitor je de voortgang en kwaliteit.

Je zorgt voor de realisatie van verbetering / optimalisatie van de werkprocessen zodat werkzaamheden effectiever en efficiënter kunnen worden uitgevoerd.

Je bent initiator van en neemt deel aan projecten binnen de eigen afdeling. Daarbij horen o.a. het uitwerken van projectplannen, het aansturen van de projectorganisatie en het realiseren van projectdoelstellingen.

Mocht je nog niet warmlopen?

DPD NL groeit snel en dat geeft een enorme dynamiek, ook t.a.v. deze functie

De Finance Adminstration functie er één is die de basis legt voor de ontwikkeling van het Finance team voor de komende jaren

Doorgroei is vanwege de sterke groei gewenst en mogelijk

Internationale exposure door best practices uit te wisselen met andere collega’s is ons doel en kan nog volledig worden ingevuld

Data gedrevenheid is één van de strategische doelstellingen van DPD NL, wordt hier deel van door je data affiniteit te verbeteren!

Wat neem jij mee?

Je bent zeer sterk in plannen en organiseren. Je bent altijd op tijd met zaken en 120% betrouwbaar. Je kent accounting van binnen en buiten, neemt beslissingen om dit te garanderen en levert altijd!

HBO+ werk- en denkniveau (richting Business Administration, RA)

Minimaal 5 jaar relevante werkervaring en ervaring in een leidinggevende functie

Data is key! Je kent niet alleen de tools, en onderkent de power of data in control en rapportage

Kennis van en ervaring met het leiden van projecten en projectmatig werken

Kennis van en ervaring met Financial Administration en bijbehorende wet- en regelgeving

Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Jouw team en collega’s?

Je geeft leiding aan het F&A team bestaande uit Accounts Payable, Facturatie en General Ledger. Je rapporteert aan de CFO en je maakt deel uit van het Finance Management Team (naast de Manager Control, Legal Counsel en Manager Credit & Control).

Wat biedt DPD jou?

Een dynamische logistieke omgeving met enthousiaste en gedreven collega’s

Veel ruimte om jouw ideeën te realiseren en daar resultaat mee te boeken

Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en relevante opleidingen te volgen

Een informele, open en gedreven cultuur, met alle ruimte voor initiatief en eigenaarschap

En natuurlijk biedt DPD jou een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden, in een contract voor bepaalde tijd, met de mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier