Software ontwikkelaar (JavaScript; VBscript; (D)html; XML; ervaring met releasemanagement van standaardsoftware (patches, versies, updates)
Place-ICT
Apeldoorn, NL
3 dagen geleden
 • Om haar ambities te verwezenlijken is onze relatie op zoek naar een : Software ontwikkelaar (JavaScript; VBscript; (D)html;
 • XML; ervaring met releasemanagement van standaardsoftware (patches, versies, updates) die een creatieve bijdrage levert aan productontwikkeling.

  In deze functie lever je een bijdrage aan o.a. :

 • De ontwikkeling en het onderhoud in teamverband van vakinhoudelijke producten;
 • De technische ondersteuning van externe relaties als klanten en collega software leveranciers;
 • De kennisopbouw van application development en je participeert in kennissessies en conference calls met de internationale partners.
 • Je hebt als Software ontwikkelaar (JavaScript; VBscript; (D)html; XML; ervaring met releasemanagement van standaardsoftware (patches, versies, updates) kennis van scripting talen als Javascript en VBscript en daarnaast kennis van technieken als (d) html- xml.

  Je hebt ervaring met het releasemanagement van standaardsoftware (patches- versies- updates). Je pakt softwareontwikkeling analytisch aan en kent het belang van documentatie.

  Standplaats is Apeldoorn. Onze relatie is de Nederlandse vertegenwoordiging van een Canadees bedrijf en is zowel nationaal als internationaal erkend als de marktleider op het gebied van hoogwaardige assurance, reporting, auditing & analyse software.

  In Nederland maken al ruim 10 jaar professionele accountants- controllers en auditors gebruik van haar producten. De bundeling van vakinhoudelijke kennis, eigen ontwikkelaars en de samenwerking met gebruikers & partners resulteert in hoogwaardige oplossingen, die geheel zijn afgestemd op de Nederlandse wet & regelgeving.

  Onze relatie is trots op haar ruim 10.000 professionele gebruikers bij met name de grotere kantoren. De komende jaren wil zij haar ondersteuning van accountants, auditors en controllers continueren en intensiveren.

  Daarom hebben we ruimte voor - en behoefte aan - professionals die graag bij ons willen werken. Standplaats is Apeldoorn.

  Vanzelfsprekend staat hier een modern (en concurrerend!) arbeidsvoorwaardenpakket tegenover. Onze relatie kent een dynamische en informele werkomgeving, waarin de medewerkers zelfstandig kunnen functioneren.

  Wil jij een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van een actieve organisatie, dan komt ze graag met jou in gesprek.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier