Parttime Schoonmaakmedewerker Cuijk
VLS Schoonmaak
Cuijk
18 uur geleden

VLS is met haar ruim 40 jarig bestaan, landelijk netwerk en sterke positie binnen de Nederlandse schoonmaakbranche een belangrijke speler.

VLS is trots op haar prominente rol als groot werkgever en ook het resultaat : schoonhouden. Dankbaar werk dat met plezier, kwaliteit en zorg gedaan wordt door onze 1500 medewerkers.

Het is de basis van ons succes, de professionaliteit en expertise van VLS. Daarom doen vele tevreden klanten elke dag weer een beroep op onze diensten.

Bij VLS staat samenwerking centraal! Naast het schoonmaken zorg je ook dat alle vragen beantwoord worden met jouw glimlach.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerker voor een opdrachtgever in Cuijk. De werkzaamheden vinden plaats op maandag tot en met vrijdag van 09.

00 uur - 11.00 uur. Herken jij je in deze kenmerken dan ben jij diegene die wij zoeken!

Wil jij graag werken op een leuke locatie? Ben jij beschikbaar voor een aantal uur per week op verschillende dagen en tijden (uren kunnen in overleg worden vastgesteld) bel ons of vul het sollicitatieformulier in!

Wil je meer informatie, neem dan telefonisch contact op met mevrouw S. Gerritz via

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier