Werkvoorbereider Waterbehandeling
Edison Projectmanagement B.V.
Nijkerk, NL
3 dagen geleden

Nieuw

Functieomschrijving Werkvoorbereider Waterbehandeling

Als Werkvoorbereider Waterbehandeling heb je een veelzijdige en allround functie. Je houdt je bezig met het maken van offertes voor installatie aanpassingen.

Je beheert de voorraad en bent verantwoordelijk voor de inkoop van materialen. Je zorgt voor het opstellen en aanpassen van de drinkwater installatietekeningen.

Je maakt de planningen voor de monteurs en je verricht ondersteunende werkzaamheden voor de adviseurs. Daarnaast werk je aan alle overige voorkomende werkzaamheden.

Functie eisen Werkvoorbereider Waterbehandeling

 • Je hebt een MBO opleiding afgerond in de richting van Werktuigbouwkunde of gelijkwaardig;
 • Je hebt ervaring met AutoCad of StabiCad;
 • Je beheert de basiskennis van alle aspecten van drinkwatervoorzieningen.
 • Bedrijfsprofiel Edison

  Voor lifetime development.

  Edison heeft oog voor jouw belang. We zoeken verbinding en creëren vervolgens de beste oplossingen voor jou als persoon.

  Dit doen we in jouw carrièrepad, maar ook in jouw ontwikkeling en opleiding. We willen een optimale bijdrage leveren in alles wat we doen en streven daarbij naar het hoogst haalbare.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Je krijgt een salaris, afhankelijk van kennis en ervaring, variërend tussen €1800,- en €3500,- ;
 • Je krijgt een goed arbeidsvoorwaardenpakket, met o.a. reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer en een pensioenregeling via Edison;
 • Je krijgt volop ruimte voor doorgroeimogelijkheden en zelfontplooiing, hierin krijg je ondersteuning van Edison door gezamenlijk een opleidings- en ontwikkelingstraject op te stellen met een budget tot €2000,-.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier