sales medewerker - Benelux
Virtuagym
Amsterdam, Netherlands
5 dagen geleden

Job description

Werk jij graag in een internationale omgeving en vind je het leuk om klanten te begeleiden om hun bedrijf verder uit te bouwen?

Kijk dan niet verder! Virtuagym heeft een open plek voor een enthousiaste, gezellige, hardwerkende Part-time sales medewerker -

Benelux op ons kantoor in de Mondriaantoren in Amsterdam Oost!

De functie

Het betreft een startersfunctie waarbij je een mooie mogelijkheid krijgt om jezelf te ontwikkelen!

 • Als Sales medewerker voor de Benelux zal je betrokken zijn bij de volgende werkzaamheden : Cold calling van C-level prospects Proactief benaderen van prospects op LinkedInOpzetten van email campagnes Deelnemen aan internationale promotie-
 • en sales activiteiten, zoals conferenties en trade shows (incidenteel kan reizen hiervoor nodig zijn) Netwerken met prospects en relevante marktleiders uit de fitness-

  sectorSamenwerken met onze Key Account Managers & Account Managers om deals te sluitenIndien nodig, het trainen van collega's

  Jouw profiel

 • Commercieel, praktisch en resultaatgedreven
 • Sterke communicatieve vaardigheden in het :
 • Nederlands (Moedertaal)Engels
 • People skills en affiniteit met sales
 • Enthousiast en een doorzetter
 • Zelfstandig en proactief
 • Een 'hunter' mentaliteit
 • Wat bieden wij :

  Een uitdagende fulltime positie met de mogelijkheid door te groeien binnen het bedrijf,

  De vrijheid om zelf beslissingen te maken over jouw klanten, jij bent verantwoordelijk,

  Extra’s als een gratis sportschoolabonnement, fruit, vrijdagmiddagborrels, goede koffie en meerdere leuke uitjes per jaar,

  Een marktconform salaris en 25 betaalde vakantiedagen per jaar (exclusief officiële feestdagen),

  Een pensioenregeling,

  Een geweldig goede sfeer binnen een snelgroeiend bedrijf met de leukste collega’s uit alle windstreken.

  Organisatie

  Virtuagym is opgericht in 2008 door de broers Paul en Hugo Braam met als doel de fitness industrie te veroveren middels innovatieve software.

  Met een Software As A Service (SAAS) oplossing op het gebied van facturatie, coaching en mobiele apps is Virtuagym razendsnel uitgegroeid tot een leidende speler in de industrie.

  Virtuagym telt inmiddels ruim 4500 klanten waaronder personal trainers, studio’s en grote fitnesscentra en zelfs de grootste keten van Europa genaamd Basic Fit.

  Met een team van 200 medewerkers, verdeeld over onze kantoren in Amsterdam en Medellin, streven wij ernaar onze klanten te begeleiden in het succesvol runnen van hun business!

  Hoewel we officieel geen start-up meer zijn, is de start-up cultuur binnen het bedrijf nog zeker aanwezig, en dat koesteren we ook! We zijn geen corporate bedrijf, iedereen drinkt op vrijdagmiddag samen een biertje en de verschillende uitjes door het jaar heen zorgen ervoor dat de afdelingen elkaar leren en blijven kennen.

  Binnen Virtuagym is voor iedereen de mogelijkheid te groeien en te leren, toffe projecten op te pakken en samen de wereld te veroveren met onze software oplossingen.

  Interesse?

  Wacht niet langer en solliciteer meteen!

  Voor vragen kun je bellen naar : (+31)20 808 2868.

  Apply now

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier