Operator elektronica
Connect
Noord-Holland, Hilversum
5 dagen geleden

Over jouw rol

Ben jij een echte elektronica fan en kan jij secuur werken? Dan heeft onze opdrachtgever een mooie job voor jou! Bij dit bedrijf staat precisie, netjes werken en het werken volgens schema's centraal.

Gelegen in 't Gooi zit onze opdrachtgever op een unieke locatie, deze is goed te bereiken met het OV en de auto. 't Gooi is goed te bereiken vanaf Amsterdam, Utrecht en Amersfoort.

Jobomschrijving

Voor de vacature van operator zoeken wij een kandidaat die geà nteresseerd is in de fijne elektronica. Bij onze opdrachtgever kom je te werken in een dynamische en leuke omgeving met veel collega's.

Als operator sta jij aan het begin van de proceslijn waarbij jij met veel verschillende handelingen te maken krijgt. Jij zorgt dat de machine goed geprogrammeerd is, de printplaten juist geplaatst zijn en dat de grotere componenten handmatig bevestigd worden voordat ze in de oven gaan.

Aan het einde van dit proces zorg jij dat alle stappen worden gecontroleerd. Kortom jij draagt zorg voor een soepel verloop van het proces.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier