Accountmanager Nederland & Engeland
Spierings Mobile Cranes
Oss, NL
4 dagen geleden

Wie zijn wij?

Je ervaart al snel dat we technische mensen mensen zijn. Ondanks dat Spierings inmiddels is uitgegroeid tot een grote organisatie, hebben we nog steeds het warme hart van een Brabants familiebedrijf.

Er is veel aandacht voor elke medewerker en zijn gezin. Daarnaast zijn we ook resultaatgericht. Je wordt bij Spierings onderdeel van een groeiende, dynamische en technische innovatieve organisatie, waar hard wordt gewerkt en successen to the max’ worden gevierd.

Door de torenkraan op wielen te zetten, veranderde Spierings al in de jaren 80 de industrie voor het verticale transport.

Inmiddels is Spierings Mobile Cranes uit Oss uitgegroeid tot een toonaangevend / trendsettend internationaal bedrijf. We bouwen letterlijk mee aan de dromen van anderen.

Dat doen we met zo’n 350 enthousiaste medewerkers. Door de kraan der kranen mobiel te maken, combineert Spierings het beste uit twee werelden.

Een compleet nieuwe kraan die nagenoeg overal kan komen. Spierings heeft alles in eigen huis, van engineering tot productie en van instructie aan de machinist tot totale service en revisie.

Wie aan mobiele torenkranen en innovatie denkt, denkt aan Spierings Mobile Cranes!

Wat bieden we jou?

Ondanks dat Spierings inmiddels is uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 350 medewerkers, hebben we nog steeds het warme hart van een Brabants familiebedrijf.

Er is veel aandacht voor elke medewerker en zijn persoonlijke situatie. We zijn resultaatgericht en hechten tegelijk veel waarde aan een goede balans tussen werk en privé.

Er is oog voor persoonlijk welzijn en gezondheid. Er is gratis fruit en in ons gezellige bedrijfsrestaurant kan je genieten van een verantwoorde lunch tegen een schappelijke prijs.

Daarbij geniet je als Accountmanager van :

 • Een bruto maandsalaris tussen de € 3.656,00 en € 5.449,00, afhankelijk van kennis en ervaring.
 • Een auto van de zaak, mobiele telefoon en laptop.
 • Een premievrij pensioen op basis van een middelloonregeling.
 • De CAO Metalektro als basis arbeidsvoorwaardenpakket.
 • 27 vakantiedagen en 13 dagen ADV (bedrijfssluiting tussen Kerst en Oud & Nieuw).
 • Een ervaren en betrokken afdeling met 10 enthousiaste collega’s.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier