Allround werkvoorbereider civiel
Eminent
Helmond, NL
3 dagen geleden
source : Bouwvacatures

Voor deze opdrachtgever zijn we momenteel op zoek naar een werkvoorbereider die in meerdere disciplines binnen de civiele techniek uit de voeten kan.

Je hebt veel verantwoordelijkheden bij projecten in de civiele- , groen- en cultuurtechniek. Binnen deze (kleinere) projecten voer je verschillende werkzaamheden uit, zoals het opstellen van verschillende werk-, beheer- en beleidsplannen en het verwerken van tekeningen in AutoCAD.

Daarnaast ben je flexibel en ben je regelmatig buiten bij de projecten te vinden, waar je relevante gegevens inventariseert en verwerkt.

Door de veelzijdigheid van jouw functie speel je ook een belangrijke rol bij het uitwerken en uitbrengen van adviesrapportage richting de opdrachtgevers.

Voor deze opdrachtgevers en andere (externe) belanghebbenden ben jij, met al je inhoudelijke kennis, tevens een aanspreekpunt.

Zie jij jezelf werken in deze veelzijdige en uitdagende functie? Reageer dan vandaag nog op deze functie!

Interesse? Neem contact op met Sten Knol, 06 - 18 73 33 57, s.knol eminentgroep.nl

Functieeisen

 • Een afgeronde HBO-opleiding Civiele Techniek, Groen en / of Openbare Ruimte
 • Een teamplayer die tevens prima zelfstandig kan werken
 • Een proactieve en ondernemende houding
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk
 • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Bedrijfsomschrijving

  Deze opdrachtgever betreft een ingenieursbureau dat zich in het zuidoosten van het land bevindt. Zij voeren ingenieurswerkzaamheden uit in de voorbereidende én uitvoerende fase bij diverse projecten in de Grond-, Weg- en Waterbouwprojecten en cultuurtechniek.

  Bij deze opdrachtgever werkt een team van deskundige werknemers al 15 jaar vol enthousiasme aan deze projecten.Er heerst een informele sfeer en de communicatieve lijntjes zijn kort.

  Bij deze opdrachtgever staat de ontwikkeling van werknemers centraal. Door intensieve begeleiding en scholing wordt gestreefd naar de hoogste kwaliteit van de diensten die dit bureau kan bieden aan haar opdrachtgevers.

  De kwaliteit van het geleverde werk is dan ook niet onopgemerkt gebleven : opdrachtgevers uit het gehele land én België kloppen regelmatig aan bij dit ingenieursbureau! Deze opdrachtgevers zijn bijvoorbeeld (grote) civiele aannemers.

  Herken jij jezelf in de functie-eisen en zie jij jezelf bij deze ambitieuze opdrachtgever werken? Reageer dan snel op deze vacature!

  Arbeidsvoorwaarden

 • Aantrekkelijk salaris gebaseerd op achtergrond en ervaring
 • Een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO
 • Meer dan voldoende mogelijkheden om jezelf (persoonlijk en vakinhoudelijk) te ontwikkelen
 • Werken in een zeer ambitieuze omgeving
 • Reiskostenvergoeding of een auto van de zaak
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier