Communicatie Specialist
Media Markt
Rotterdam, Netherlands
6 dagen geleden

MediaMarkt is in verandering en jij hebt een belangrijke rol hier onze collega’s in mee te nemen en actief in te betrekken.

Dat doe je met aansprekende en relevante content. Dialoog is daarbij altijd het uitgangspunt. Je bent de regisseur van onze bestaande middelen, zoals ons intranet, de WOW update, de WOW Bar en andere events.

Je adviseert en faciliteert daarbij onze collega’s als het gaat om interne communicatie en je zet je in bij het ondersteunen en organiseren van interne events en bijeenkomsten.

Daarbij is het natuurlijk onmisbaar dat je weet wat er speelt in de organisatie. En daarvoor weet jij snel de juiste collega’s te vinden.

En andersom net zo. Of dat nou in de winkels is of op het hoofdkantoor; jij bent een belangrijk onderdeel van de brug hiertussen.

De belangrijkste bijdrage die jij aan het team levert :

Je draagt bij aan de interne communicatie en een consequente doorvertaling van het verhaal van MediaMarkt voor onze 4500 collega’s in Nederland.

Als Communicatie Specialist ben je een aanspreekpunt voor collega’s en zorg je met heldere, creatieve en onderscheidende interne communicatie ervoor dat iedereen op de hoogte is van de onderwerpen en veranderingen binnen MediaMarkt.

Daarmee zorg je uiteraard ook voor een hogere medewerkerstevredenheid. Natuurlijk richt je je blik ook naar buiten, want de wereld speelt zich niet alleen af binnen de 4 muren van ons prachtige kantoor in Rotterdam.

Met het team Communicatie zorg je voor een positieve impact op de reputatie van MediaMarkt bij al onze stakeholders : klanten, collega’s, leveranciers, opinieleiders en media.

Jij bent :

Zelfverzekerd, nieuwsgierig en proactief. Taal is echt jouw ding : hiermee weet je jouw boodschap op de meest geschikte manier over te brengen.

Jij hebt er geen moeite mee om met onderscheidende en vernieuwende ideeën op de proppen te komen. Deze ideeën werk je uit met jouw gestructureerde manier van werken.

Wat jij meebrengt :

 • HBO / WO werk- en denkniveau;
 • minimaal 2 tot 3 jaar werkervaring als adviseur op het gebied van interne communicatie;
 • beschikbaar voor 28 uur per week;
 • spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels.
 • Wat bieden wij jou?

 • Een zonder te overdrijven fantastische werkplek op de 38e etage in De Rotterdam’ met uitzicht op de Erasmusbrug.
 • Goede arbeidsvoorwaarden en ontwikkeling- en groeimogelijkheden.
 • Vrijheid en verantwoordelijkheid om je functie zelf in te vullen en ideeën tot uitvoering te brengen in een omgeving waar alles kan.
 • De kans om als team de vetste resultaten neer te zetten omdat jullie simpelweg altijd willen winnen.
 • Bij MediaMarkt hebben we gewoon lef. Wij zijn ondernemers binnen een onderneming waardoor je de kans krijgt jezelf snel en op diverse te ontwikkelen.
 • Een DJ-booth in ons bedrijfsrestaurant. Want we houden van een feestje bouwen. Voor én met onze klant.
 • Naast een fantastische werkplek heb je ook nog recht op 30 vakantiedagen, een aantrekkelijke personeelskorting, een collectieve ziektekostenverzekering, bedrijfsfitness en korting op diverse verzekeringsproducten.

  Jouw WOW werkgever

  Wij zijn marktleider op het gebied van consumentenelektronica in Nederland. Als team bouwen wij samen aan het blijven van dé omnichannel speler met 49 vestigingen en een online webshop.

  Hoe we dat doen? Door onze klanten op één te zetten. Altijd. Door zowel online als offline de beste klantbeleving te bieden.

  Wij bouwen een feestje voor en met onze klanten. Wij geloven dat alles kan als je zelf actie onderneemt. Werken bij MediaMarkt betekent : met plezier willen winnen!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier