Junior Toezichthouder Civiele Techniek
continu
Roermond, NL
3 dagen geleden

Junior Toezichthouder Civiele Techniek

Bij uitvoeringsprojecten in de openbare ruimte ben jij degene die onze opdrachtgevers vertegenwoordigt op de bouwplaats.

Jouw technisch toezicht op de uitvoering garandeert dat aannemers de contractuele afspraken over kwaliteit, planning en kosten naleven.

Zo controleer jij de (revisie) tekeningen en project gerelateerde documenten (certificaten, vergunningen, V&G-plannen, e.

d.) aan de hand van bestekken en woon jij bouwvergaderingen bij. Jouw kennis van techniek en uitvoering van werken zet je in om de aannemer te adviseren.

Het opstellen van en adviseren over de eindafrekening van en project behoort ook tot jouw takenpakket.

Omdat je nog groeiende bent in de functie, word je bij bepaalde werkzaamheden natuurlijk ondersteund door ervaren collega’s.

Je onderhoudt nauwe contacten met de opdrachtgever, aannemer en overige externe stakeholders. Je bent veel buiten’, maar je hebt toch veel contact met jouw collega’s.

Dat draagt, niet in de laatste plaats, bij aan een prettige werksfeer binnen het team.

 • HBO werk- en denkniveau, aangevuld met een relevante opleiding, bijvoorbeeld Civiele Techniek.
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring binnen het vakgebied.
 • Aantoonbare kennis van relevante regelgeving en contractvormen (UAV).
 • Je woont in de regio Limburg of Oost-Brabant.

  Kernkwaliteiten : Accuraat

  Klant- en mensgericht

  Collegiaal en een teamplayer

  Zelfstandig

  Het arbeidsvoorwaardenpakket is aantrekkelijk en marktconform. De werkomgeving is daarnaast informeel en plezierig met voldoende ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling binnen een no-nonsense bedrijf.

  Onze opdrachtgever werkt met een geïntegreerd aanbod van engineerings- en adviesactiviteiten en bedenken oplossingen die 100% werken : een slimme buitenomgeving die gewenst gebruik stimuleert, in balans is met de omgeving en overeenkomt met wet-

  en regelgeving. Persoonlijk contact en korte communicatielijnen maakt deze opdrachtgever professioneel slagvaardig. Dit bedrijf werkt voor een breed scala aan opdrachtgevers binnen de overheid, aannemerij en private markt.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier