Grondwerker
AB Midden Nederland
Regio Houten, NL
1 dag geleden

AB Midden Nederland werkt voor diverse bouw- en infrabedrijven in de regio. Je kunt bijvoorbeeld denken aan woningbouw, betonbouw en infrastructurele projecten.

Zo zoeken wij o.a. regelmatig timmermannen, bouwopruimers en grondwerkers. Door onze sterke en duurzame relaties met onze klanten weten wij wat er speelt en nemen wij hun zorgen omtrent personeelsbehoefte uit handen.

Werken via AB Midden Nederland betekent werken via een betrokken bemiddelaar die saamhorigheid, persoonlijk werken en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan.

Functieprofiel

Voor diverse GWW-projecten in de regio Houten zijn wij op zoek naar grondwerkers. Als grondwerker GWW combineer je kwaliteit, snelheid en flexibiliteit met traditioneel vakmanschap.

Je bent gespecialiseerd en verantwoordelijk voor verschillende grondwerkzaamheden zoals aanleg van rioleringen, kabels en leidingen, het plaatsen van kolken, bestraten en beschoeiing.

Je voelt je verantwoordelijk voor je werkzaamheden.

Wat breng jij mee?

 • Je hebt ervaring in de GWW als grondwerker of in vergelijkbaar werk;
 • Je hebt een goede fysieke conditie;
 • Je bent in het bezit van een VCA certificaat, of bent bereid om deze te behalen;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B (E is een pré);
 • Je bent leergierig.
 • Wat bieden wij jou?

  Wij bieden uiteraard een goed passend salaris. Afhankelijk van je capaciteiten en wanneer je ook open staat voor werk in andere sectoren is ook een vast contract bij gebleken geschiktheid mogelijk!

  Ben je enthousiast geworden over de vacature? Reageer dan snel! Een korte motivatie wordt hierbij erg op prijs gesteld.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier