R&D Engineer
Inwork
Barneveld, NL
3 dagen geleden

Als R&D Engineer lever jij een bijdrage aan de ontwikkeling van sorteer- en verpakkingsmachines

Jouw rol

Voor de afdeling PRC (R&D) zijn wij op zoek naar een enthousiaste Engineer Mechatronica, hier maak je onderdeel uit van een multidisciplinair team.

Je werkt samen aan de ontwikkeling van de sorteer- en verpakkingsmachines. Deze ontwikkelingen zijn innovatief, veilig, kwalitatief en dragen bij tot een hoge mate van klanttevredenheid.

Verder ben je verantwoordelijk voor het inbedrijfstellen en troubleshooting van de ontwikkelde modules, zowel in- als extern.

In deze functie rapporteer je aan de afdelingsleiding en product owner. Daarnaast lever jij een actieve bijdrage aan een winning R&D team, een inspirerende cultuur en coach en motiveer je collega?

s op resultaat en competenties

Wat verwachten wij van jou?

 • Een recente afgeronde mbo+ in de richting mechatronica, elektrotechniek of werktuigbouwkunde, of je hebt een paar jaar relevante ervaring;
 • Als persoon ben je ondernemend, doelgericht, creatief, probleemoplossend en kun je zowel alleen als in teamverband het verschil maken;
 • Goed in het bouwen en onderhouden van relaties met collega?s en interne en externe klanten;
 • Goede beheersing van de Engelse taal in woord en schrift;
 • Innovatief;
 • Doorzettingsvermogen;
 • Overtuigend.
 • Wat kan jij van ons verwachten?

  Een interessante baan waarin je jezelf kunt ontwikkelen, met doorgroeimogelijkheden en een goed salaris. Je werkt in een leuk team van professionals in een informele omgeving.

  Daarnaast heeft InWork goede secundaire voorwaarden en is er veel ruimte voor opleidingen en trainingen.

  Email contactpersoon : lpieters inwork.nl

  Telefoon : 06 24 36 52 76

  Over InWork

  Lef, energiek, betrokken & ontzettend ambitieus : dat is InWork. Onze InWorkers’ zijn ècht. Gedreven tot op het bot, met passie voor Techniek en ongekend goed in wat zij doen.

  Bij InWork hechten wij er veel waarde aan dat iedereen zichzelf kan zijn en de beste versie van zichzelf kunnen laten zien.

  Dit doen we door trainingen, opleidingen en projecten te verzorgen die aansluiten bij het gewenste groeipad en ambities.

  Werken bij InWork betekent veel verantwoordelijkheid, hard werken, een open sfeer en leuke collega’s. Onze cultuur? No-nonsense & gewoon, doen!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier