persoonlijk begeleider christinastraat 1 3
Severinus
Veldhoven, NL
2 dagen geleden

Maak jij de bewoners van de Christinastraat gelukkig?

Wat ga je doen?

Wij wonen met zes mannen en één vrouw op Christinastraat 1. Bij de buren op Christinastraat 3 wonen 3 mannen en 3 vrouwen.

De leeftijden van de bewoners zijn tussen de 21 en 33 jaar. Onze leeftijd brengt met zich mee dat wij nog volop bezig zijn met ons plekje te vinden in het samen wonen en samen leven en dat onze ouders ook erg betrokken zijn.

Zij participeren in de zorg voor ons en werken samen in de zorgdriehoek.

Wij hebben een matig tot ernstig verstandelijk beperking. Daarbij genieten van sfeervolle activiteiten met elkaar en gaan graag op pad.

Ook individuele aandacht vinden wij fijn, samen een spelletje doen, meehelpen in het huishouden of gezellig samen wat drinken.

Sommigen van ons hebben een bijkomende beperking zoals epilepsie, stofwisselingsziekte, autisme en stoornissen in de sensorische informatieverwerking.

Enkele van ons maken gebruik van een spraakcomputer en communiceren via ondersteunende gebaren. Binnen Christinastraat 1-3 wordt er gewerkt vanuit de theorie van ervaringsordering.

Wat we nodig hebben

Als bewoners van Christinastraat 1 en 3 zijn wij op zoek naar een enthousiaste persoonlijk begeleider die onze steun en toeverlaat is.

Iemand die ons warme en passende zorg kan bieden vanuit zijn / haar hart afgestemd op hetgeen wat wij vragen. Iemand die bereid is om in een relatie met ons te investeren waardoor hij / zij ons leert kennen en ons begrijpt.

Iemand die ons kan begeleiden zonder beheersmatige insteek, zodat we ons kunnen ontplooien tot wie we werkelijk zijn en wat we als persoon belangrijk vinden.

Het team van Christinastraat 1 en 3 is een divers en open team, waarin er ruimte is om jezelf te ontwikkelen. Zij maken ruimte om zich als team te ontwikkelen, ze zijn kritisch om zo de beste kwaliteit van zorg aan ons te leveren.

Ga jij voor het geluk van onze cliënten?

Heb jij een afgeronde verpleegkundige, agogische-, of maatschappelijke zorg opleiding (minimaal niveau 4)? Ben jij flexibel, heb je inlevingsvermogen en de juiste communicatieve vaardigheden?

Bied jij die warme en liefdevolle zorg die onze bewoners nodig hebben? Twijfel dan niet langer en kom ons team versterken!

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende functie in een veranderende organisatie en omgeving.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg. Het betreft een dienstverband voor 7 maanden, met uitzicht op en contract voor onbepaalde tijd.

Startdatum : Zo snel mogelijk

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier