Werken en leren als verpleegkundige - Parttime
Aethon
Arnhem, Gelderland
4 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Een kickstart geven aan jouw verpleegkundige carrière? Net in het bezit van jouw HBO-V diploma en nieuwsgierig welke domeinen binnen de zorgsector jou nou echt voldoening geven?

Met dit Traineeship Verpleegkunde krijg jij in twee jaar tijd de kans om bij meerdere organisaties een kijkje in de keuken te nemen.

Bijkomend voordeel? Je krijgt direct een contract voor onbepaalde tijd!

Werken en leren in een dynamische wereld

Dit leerwerktraject brengt je niet binnen de muren van een ziekenhuis, maar in de dynamische en veranderende wereld van de thuiszorg, verpleeghuizen en revalidatiecentra.

Een wereld waarin de zorgtalenten van vandaag en morgen hun tanden zetten in complexe vraagstukken, waarmee ze de zorg in Nederland écht helpen veranderen.

Want Nederland vergrijst, we worden ouder en blijven langer zelfstandig. Dat vraagt om een andere inrichting van de zorg : van zorgen voor’ naar zorgen dat’.

Coaching en de kwaliteit van zorg centraal!

Je wordt verantwoordelijk voor overstijgende taken om de kwaliteit van zorg te verbeteren. Affiniteit met communicatie en coaching is belangrijk : het ene moment spar je met de locatiemanager, het andere moment stuur je collega's aan op de werkvloer.

Is er een noodgeval? Dan is er geen arts die zegt wat je moet doen, maar ben jij degene die de beslissingen neemt. De ouderenzorg is zó veel meer dan je in eerste instantie zou denken.

Zo doe je veel sneller ervaring op dan de gemiddelde startende verpleegkundige.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier