Post-HBO Traineeship | HBO Verpleegkundige | Parttime |
Aethon
Apeldoorn, Gelderland
6 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Ben jij net afgestudeerd HBO Verpleegkundige? Heb jij nog geen idee wat je met jouw diploma wil en kan doen? Zorgt dit bij jou voor onrust in het zoeken van een nieuwe baan?

Dan ben jij uitermate geschikt voor dit Traineeship!

Deze geaccrediteerde Post-HBO geeft een goede houvast om jezelf te ontwikkelen en geeft tegelijk jouw werkervaring een enorme boost.

In dit traject staat persoonlijke ontwikkeling en kwaliteitsontwikkeling hoog in het vaandel. Er wordt gekeken naar de jouw wensen en verlangen in het vak als verpleegkundige en hierop wordt ingespeeld door alle mogelijkheden binnen de ouderenzorg.

De intensieve begeleiding in de praktijk in combinatie met de theorie tijdens de lesdagen biedt jouw als Trainee de mogelijkheid om de kwaliteit binnen de zorg goed te waarborgen en te kunnen verbeteren waar nodig.

Zo sta jij qua ervaring en ontwikkeling na 2 jaar waar je anders over 5 jaar zou staan!

Naast 144 punten van de V&VN krijg je hiervoor ook een Post-HBO geaccrediteerd diploma. Jij betaalt voor de traineeship helemaal niks, maar wij betalen jou wel een marktconform salaris en geven jou er als jij dat wil ook graag een lease-auto mét tankpas bij!

Zit jij nu op het puntje van je stoel?

Voor meer informatie kun je Lois van den Berg altijd bellen op 06-21673226 of e-mailen op lois.vandenberg aethon.nl. Wij maken heel graag telefonisch of digitaal kennis met jou!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier