Onderwijsondersteuner Masterprogramma’s
Hanzehogeschool Groningen
Groningen
6 dagen geleden

Functie-inhoud

Bij het Instituut voor Engineering van de Hanzehogeschool Groningen is een vacature ontstaan voor een Onderwijsondersteuner Masterprogramma’s (0,6 fte).

Functieomschrijving

Je ondersteunt het opleidingsteam van de masterprogramma’s van Engineering secretarieel en administratief, zodat zij zich primair kunnen richten op de vakinhoudelijke onderwijstaken.

Je hebt in deze rol veel contact met de opleidingsmanager, studenten, docent-onderzoekers en je directe collega’s van het ondersteunende team over tal van zaken aangaande het onderwijs.

Je bent het eerste aanspreekpunt van de opleiding. Je kunt denken aan de volgende werkzaamheden :

 • Organiseren en zorgdragen voor de secretariële ondersteuning van de vergaderingen van de opleiding en het redigeren van rapportages en diverse communicatie ten behoeve van de programmamanager;
 • ondersteunen van het opleidingsteam bij het redigeren van studiehandleidingen en het plaatsen op blackboard;
 • ondersteuning van het opleidingsteam in planning en roostering van onderwijsactiviteiten.
 • Voorbereiden en mede-organiseren van werving nieuwe studenten, waaronder mailingen, wervingsmateriaal, informatiebijeenkomsten, in samenwerking met de afdeling Marketing & Communicatie.
 • opstellen en ondersteunen van de uitvoering van reglementen, procedures en protocollen;
 • ondersteunen van het accreditatieproces;
 • archivering (documenten beheer, black board site);
 • administratieve ondersteuning Opleidingscommissie;
 • ondersteuning Examencommissie in zorgdragen voor archivering, actielijsten en bewaken van deadlines betreffende het beheer van de studentendossiers op zodanige wijze dat wordt voldaan aan wet- en regelgeving.
 • Waar ga je werken?

  Als onderwijsondersteuner rapporteer je aan de programmamanager. Hiërarchisch val je binnen het team bedrijfsvoering. Je ondersteunt het opleidingsteam en de programmamanager op secretarieel en administratief gebied.

  Het opleidingsteam bestaat uit diverse docenten / onderzoekers uit de verschillende schools en externe organisaties. Je zorgt ervoor dat de betrokken stakeholders goed op de hoogte zijn en de docenten zich primair kunnen richten op de vakinhoudelijke onderwijstaken.

  Je maakt onderdeel uit van het team en vormt samen met de docenten-onderzoekers en programmanager het gezicht van deze Engelstalige masteropleidingen.

  Je werkt nauw samen met je collega-ondersteuners van de masterprogramma’s binnen Engineering.

  Functie-eisen

 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau.
 • Je hebt affiniteit met werken in een internationale setting, waarin je om kunt gaan met culturele diversiteit. Je werkt namelijk veel met internationale studenten en docenten.
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift in zowel de Nederlandse als de Engelse taal.
 • Je hebt bij voorkeur kennis van systematiek, processen en regelgeving binnen het hbo-onderwijs.
 • Aanbod

  Het salaris bedraagt minimaal € 2.533,- en maximaal € 3.479,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband conform schaal 8 cao-hbo.

  Je wordt benoemd in de functie van medewerker processen en projecten C.

  Het betreft een tijdelijke functie voor 2 jaar, waarbij we jou in eerste instantie een jaarcontract bieden. Datum van indiensttreding is eind augustus 2021.

  De Hanzehogeschool Groningen heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand. Daarnaast stimuleert de Hanzehogeschool medewerkers om zich voortdurend te professionaliseren.

  Onze Hanze PL Academy faciliteert en ondersteunt hierin.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier