Service medewerker met C rijbewijs
24/7 Chauffeursdiensten
Son, NL
7 dagen geleden

Omschrijving

Voor een servicegerichte opdrachtgever uit Eindhoven zijn wij op zoek naar een chauffeur met een C-rijbewijs en een klantvriendelijke instelling.

Werkzaamheden

In deze functie bezoek je zelfstandig zakelijke klanten voor het wisselen van handdoekrollen en schoonloopmatten en voor het afleveren van artikelen op het gebied van sanitaire hygiëne.

Je bent geheel verantwoordelijk voor het op peil houden van de voorraad bij je eigen klanten. Je voert ook reparaties uit of monteert nieuwe apparatuur.

Daarnaast ben je alert op verkoopsignalen. Je route is overdag (met een starttijd van 06.30 uur) en voert je o.a. door het centrum van Den Bosch.

Functie eisen

 • In het bezit van een C-rijbewijs en code 95.- Een dienstverlenende en commerciële instelling.- Plezier in het contact met klanten.
 • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel.- Bij voorkeur geografische kennis van de binnenstad van Den Bosch.
 • Voordelen

 • Een zeer zelfstandige functie met uitgebreid klantencontact.- Een uitdagende baan waarbij geen dag hetzelfde is.- Met elk gewerkt uur spaar je voor punten welke je in kunt wisselen voor werkkleding.
 • Wij bieden een spaarregeling waarvan je jouw Code 95 opleidingen kunt betalen. - Korting op je zorgverzekering en diverse schadeverzekeringen.
 • Mogelijkheid tot gebruik van de BP Plus Privétankpas.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier