Planner Logistiek in Helmond
Randstad
HELMOND, NL
3 dagen geleden

LOGISTIEK - ORDER PLANNER - LANGE TIJD - HELMOND

Ben jij op zoek naar een afwisselende, leerzame job binnen de logistieke sector? Dan is de functie van Order Planner iets voor jou!

Je bent dagelijks bezig om een optimale order planning te maken zodat klanten de bestelde producten op de juiste plaats en op de juiste tijd geleverd krijgen.

Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel!

WERKZAAMHEDEN :

Geen een dag is hetzelfde voor een Order Planner, je hebt elke dag te maken met weer andere uitdagingen. Je maakt de planning voor het warehouse zodat zij weten welke orders ze wanneer moeten picken en waar deze geplaatst moeten worden.

Hierbij is het belangrijk om prioriteiten te stellen binnen de werkzaamheden die dienen te gebeuren. Jij, de Order Planner, zorgt er ook voor de alle transportdocumenten in orde worden gemaakt en maakt de planning waar de producten geladen worden.

De chauffeurs die producten komen laden kan jij daarom meteen naar de juiste doc sturen!

Kortom, je bent een belangrijke schakel binnen het bedrijf, je hebt veel contact met alle afdelingen.

WERKTIJDEN :

Je werkt samen met 3 andere Order Planners in shifts. Wanneer je in de ochtendshift werkt, werk je van 6.00-14.00 uur. De middag shift start om 14.

00 uur en loopt tot 22.00 uur.

Omdat er niet voldoende werk is op kantoor zal je ongeveer halve dagen meehelpen in het warehouse.

WAT IS BELANGRIJK OM DE FUNCTIE VAN ORDER PLANNER SUCCESVOL IN TE VULLEN?

 • Communicatief vaardig;
 • Leergierig;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • WERKEN VIA RANDSTAD LOGISTIEK?

  Randstad Logistiek is gespecialiseerd in de bemiddeling van Logistiek personeel op MBO-niveau (niveau 3-4) en HBO-niveau.

  Voor zowel tijdelijke als ook vaste banen. Tevens doen we veel Werving & Selectie opdrachten. Jouw ambities, vaardigheden en competenties zijn onze uitgangspunten om passend werk voor je te zoeken.

  Wij komen graag met je in contact.

  WAT KUN JE VAN ONS VERWACHTEN?

  Het salaris voor deze functie ligt tussen de € 2.000 - € 2.250 bruto per maand o.b.v. een 37,5-urige werkweek. Het betreft een functie voor langere tijd.

  Voor deze periode zal eerst een contract via Randstad worden aangeboden. Daarna zijn er kansen dat je bij het bedrijf op contract komt.

  SOLLICITEREN?

  Dit doe je eenvoudig door onderstaande sollicitatiebutton te gebruiken en hier je CV en motivatie aan toe te voegen. Heb je nog twijfels of vragen?

  Stuur een mail susan.meulenbroeks nl.randstad.com of bel met nummer 040- 298 71 49.

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  Susan Meulenbroeks

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier