Vrachtwagenchauffeur
Start People
Eindhoven, NL
19 uur geleden
source : Uitzendbureau.nl

Ben jij het bezit van een C of CE rijbewijs? Wil jij werken in een modern distributiecentrum en een eigen vervoerder? Dan is Lekkerland in Son de ideale werkgever voor jou!

Als distributie chauffeur bij Lekkerland vertrek je vanuit de standplaats in Son (vlakbij Eindhoven) en vervoer je verschillende soorten producten.

Dit kunnen niet gekoelde producten zijn, gekoelde producten en diepvries producten. Je gaat laden en lossen bij klanten van Lekkerland.

Je bevoorraadt tankstations en diverse winkels.

De werkweek bestaat uit 4 dagen in overleg kunnen dit er ook 5 worden. 2 Maandelijks wordt er ook op een zaterdag gewerkt.

Het salaris bij Lekkerland is conform GIL-CAO, hier komen ook onregelmatigheidstoeslagen bij. Het gaat hier om fulltime dienstverband, en bij goed functioneren is er kans op overname!

Je komt te werken in een superleuk en gezellig en behulpzaam team. De Brabantse gezelligheid is wat je hier vindt, alles begint met een kopje koffie, een praatje en een grapje.

De lijntjes met de planning zijn kort, staan altijd klaar om je te helpen waardoor de communicatie prettig verloopt.

Arbeidsvoorwaarden

Persoonlijke loopbaanbegeleiding

Goed salaris

Prettige werkomgeving

Vaardigheden

Je hebt een C of CE rijbewijs, een Code 95 en een digitale bestuurderskaart

Je hebt klanttevredenheid erg hoog in het vaandel staan, want jij bent het visiteplaatje voor Lekkerland Nederland B.V.

Flexibiliteit heb je hier nodig, want je werktijden kunnen wisselend zijn. maar houden zeker rekening met je wensen.

Je bent een aandeel voor het gezellig team in Son, je bent in voor een praatje een dolletje en bent behulpzaam naar je collega's.

Over de werkgever

Lekkerland heeft een wagenpark met meer dan 150 vrachtwagens.

Met drie distributiecentra verspreid over het hele land zit Lekkerland bij elke klant in de buurt. Lekkerland levert producten bij diverse winkels en bezinepompen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier