Vaktherapeut Muziek
Careyn
Zuid - Holland
1 dag geleden

Over de vacature

Careyn is met ca. 7.000 medewerkers één van de grootste zorgaanbieders in Nederland. Careyn is een actieve maatschappelijke onderneming, die mensen verbindt.

We staan voor vitaliteit, levendigheid en goede zorg in elke wijk, buurt of woongemeenschap en stimuleren zelfredzaamheid en eigen regie.

Als het nodig is, staan we klaar als betrokken partner met producten en diensten op het gebied van welzijn, wonen en zorg voor iedereen : jong en oud, gezond of kwetsbaar.

Vanuit de Behandeldienst wordt medische, paramedische en psychosociale behandeling geleverd aan bewoners en bezoekers van de verpleeg-

en verzorgingshuizen en de kleinschalige woonvormen op het eiland Voorne Putten en Rozenburg en in de regio Westland en Maassluis.

Careyn beschikt over een vakgroep vaktherapeuten, nu nog bestaand uit een vaktherapeut beeldend ag. De dynamiek van het werk, de mogelijkheid om op verschillende locaties te werken en de samenwerking met alle andere disciplines binnen de zorg rondom de cliënten maakt het werk van de vaktherapeut bij Careyn afwisselend en leuk.

Functie eisen

Als vaktherapeut muziek draag je bij om de kwaliteit van leven van onze cliënten te verbeteren. Je observeert, behandelt en geeft adviezen aan de hand van de individuele hulpvraag van cliënten met psychiatrische en neurologische ziektebeelden.

Dit is gekoppeld aan het multidisciplinair vastgestelde zorgleefplan. Daarnaast neem je deel aan multidisciplinair overleg en werk je samen met collega’s en het netwerk van de cliënt op locatie.

Wij zoeken :

 • Een kandidaat met een afgeronde HBO opleiding Vaktherapie Muziek voor regio Voorne-Putten.
 • Je bezit kennis van en hebt ervaring in het werken met verschillende vormen van neurologische, psychogeriatrische en psychiatrische stoornissen.
 • Je hebt affiniteit met de ouderenzorg en je beschikt over een proactieve werkhouding en goede communicatieve vaardigheden.
 • Wat wij bieden

  Careyn is één van de grootste zorgaanbieders in Nederland en heeft een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan diverse ontwikkel-

  opleidings- en doorgroeimogelijkheden en een reiskostenvergoeding. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering.

  Je krijgt per direct een jaarcontract voor 28 uur per week. Bovengenoemde functie is ingedeeld conform de CAO VVT, inschaling FWG 50.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier