Samen op de scootmobiel! (De Rhijm)
Siza
Arnhem, Netherlands
3 dagen geleden

De Rhijm is een woongroep voor tien verstandelijk gehandicapte ouderen. Het doel is om de bewoners met behulp van dagbesteding, activiteiten, hulpmiddelen en een veilige en vertrouwde omgeving een zo prettig mogelijke oude dag te bezorgen.

Wij zoeken vrijwilligers!...

De Rhijm in Rheden is een woongroep voor tien verstandelijk gehandicapte ouderen. Het doel is om de bewoners met behulp van dagbesteding, activiteiten, hulpmiddelen en een veilige en vertrouwde omgeving een zo prettig mogelijke oude dag te bezorgen.

De bewoners zouden het erg fijn vinden als er zo nu en dan een vrijwilliger komt die hen kan ondersteunen bij het een en ander.

Wie zoeken we?

Wij zoeken iemand die het leuk vindt om samen met een aantal dames te handwerken. Bijv. breien en / of borduren. Onder het genot van een kopje koffie en een gezellig praatje wordt er gehandwerkt.

De dames hebben wel enige ondersteuning nodig. Het materiaal is aanwezig. Het gaat vooral om de gezelligheid en het samen iets doen.

Iemand die het leuk vindt om een van onze bewoonsters te helpen bij het keyboard spelen .

Mevrouw heeft zelf een keyboard en wil hierop graag leren spelen.

Een gezellig persoon die het leuk vind om met onze bewoners koffie te drinken, een praatje te maken en / of een wandelingetje te maken.

Een scootmobiel-rijder . We hebben op de Rhijm een duo scootmobiel en zoeken een vrijwilliger die samen met onze bewoners een stukje willen rijden.

Een vogelliefhebber die onze twee vogelkooien 1x per week wil verschonen. Onder het genot van een kopje koffie en een gezellig praatje met de bewoners.

De woensdag is niet altijd mogelijk maar we zijn zeker flexibel met andere dagen. Er is veel mogelijk in goed overleg!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier