Chauffeur horeca bevoorrading (C) Zevembergen
Logistic Force
Zevembergen, NL
5 dagen geleden

Locatie : Zevembergen / Opleidingsniveau : lbo,mbo / Type : Fulltimer

Hoe gaaf is dat? Je zit op het terras met je vrienden of familie en je kunt gewoon zeggen; "nou ik heb ervoor gezorgd dat we nu iets lekker kunnen eten".

Dat kunnen we regelen bij Logistic Force! Jij gaat namelijk bij deze baan met een bakwagen horeca zaken bevoorraden met verschillende etenswaren.

Wat ga je doen?

Je gaat alleen of met een bijrijder op pad en je gaat hoofdzakelijk horeca zaken voorzien van hun producten. Dit doen je vanuit Breda.

Bij deze functie is klantvriendelijkheid erg belangrijk en je krijgt dan ook vertrouwen bij de klanten. Werkdagen zijn van maandag t / m zaterdag, hierbij werk je 5 van de 6 dagen(parttime is ook mogelijk, dus bijvoorbeeld alleen zaterdag).

Je begint over het algemeen vroeg in de ochtend, maar bent dan ook vaak vroeg weer klaar (rond 15 : 00 á 16 : 00).

Wat is echt belangrijk?

 • C rijbewijs; inclusief code 95 plus bestuurderskaart
 • Ervaring is fijn, maar geen vereiste. De opdrachtgever staat er namelijk voor open om beginnende chauffeurs het vak te leren!
 • Je bent sociaal; je bent namelijk constant in contact met klanten en soms ga je met een bijrijder op stap.
 • Hoe betalen wij jou terug?

  Op 1.001 manieren. Te beginnen met een salaris conform GIL cao. Maar misschien nog wel belangrijker zijn de 'extraatjes'.

  Zoals persoonlijke aandacht en oprechte waardering. Bovendien denken we niet alleen over jouw toekomst, maar investeren we er ook in.

  Denk hierbij aan jouw code 95. We helpen je dus letterlijk op weg! Het bewijs? 1 op de 3 Logistic Force chauffeurs gaan direct bij de opdrachtgever in dienst.

  Een win-win waar we trots op zijn. En een win-win voor iedereen.

  Wij werken met veel plezier bij Logistic force

  Word jij onze nieuwe collega?

  Reageer direct!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier