Business Developer New Business, Dordrecht of Zaandam
EQUANS
Dordrecht, South Holland,Netherlands
22 uur geleden

Business Developer New Business, Dordrecht of Zaandam Word je enthousiast van technologische ontwikkelingen? Zie jij altijd nieuwe kansen en kan je die ook omzetten in concrete business mogelijkheden?

Dan zijn we op zoek naar jou! EQUANS zit midden in diverse grote maatschappelijke opgaven, zoals de energietransitie, digitalisering en bereikbaarheid.

Techniek speelt hierin een belangrijke rol en met onze slimme en duurzame technische oplossingen en dienstverlening proberen we een bijdrage te leveren aan een duurzaam en bereikbaar Nederland.

Dit kunnen we echter niet alleen. Optimale samenwerking met onze klanten, partners en collega’s is nodig om de grote maatschappelijke uitdagingen mogelijk te maken.

De afdeling New Business houdt zich binnen Infra & Mobility bezig met onderzoek en ontwikkeling van nieuwe marktkansen op het gebied infrastructuur voor energie en mobiliteit.

Dit in samenwerking met de verschillende EQUANS bedrijfsonderdelen, externe partnerships en klanten. Dit ga je doen Als Business Developer houd je je voornamelijk bezig met het (commercieel) onderzoeken en ontwikkelen van nieuwe dienstverlening.

Denk hierbij aan oplossingen voor energietransport, integrale dienstverlening voor duurzame lokale opwek, opslag en laadinfrastructuur, etc.

Je voornaamste werkzaamheden bestaan uit :

 • Marktanalyse van potentiële nieuwe sectoren en dienstverlening;
 • Propositie ontwikkeling : het vormgeven van nieuwe dienstverlening op het gebied van techniek, business en organisatie;
 • Het begeleiden van commerciële trajecten (incl. aanbestedingen) bij nieuwe klanten en dienstverlening;
 • Ondersteunen / begeleiden bij het realiseren van nieuwe dienstverlening, zoals bijvoorbeeld pilot projecten;
 • Overdracht van nieuwe proposities naar andere afdelingen om verder te kunnen schalen.
 • Dit breng je mee Voor deze uitdagende functie zijn wij op zoek naar een ervaren kandidaat die zichzelf herkend in de volgende zaken;
 • WO werk- en denkniveau en 0-3 jaar relevante werkervaring. Je hebt een studie afgerond in bijvoorbeeld Economie, Bedrijfskunde, Technische Bestuurskunde of andere vergelijkbare studierichtingen;
 • Resultaatgericht met een commerciële en klantgerichte mindset;
 • Communicatief vaardig;
 • Je bent analytisch en conceptueel sterk;
 • Je bent een doorzetter die het een uitdaging vindt om in een complex speelveld nieuwe kansen om te zetten in concrete business resultaten;
 • Kennis van, ervaring of sterke affiniteit met elektrisch vervoer en energie infrastructuur is een pré.
 • Wat bieden wij je Vrijheid, kansen om jezelf te ontwikkelen en een werkomgeving waar jouw mening telt. Een baan in een dynamisch bedrijf waarin jouw persoonlijke ontwikkeling als heel belangrijk wordt gezien.

  Daarom bieden wij voldoende opleidingsmogelijkheden voor iedereen. Voor het reizen van en naar je werk krijg je veel keuzevrijheid en duurzame opties om te reizen.

  Dus of je nu met de auto, de trein of liever met de OV-fiets naar je werk of de klant gaat : je reist zoals jij dat wilt, tegen eerlijke vergoedingen.

  Werk je graag een of twee dagen vanuit huis? Dan bespreken wij graag de mogelijkheden met jou. Natuurlijk hebben wij een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op onder andere uitjes en producten.

  Uiteraard krijgt je alle middelen tot je beschikking die je nodig hebt, zoals een laptop en een mobiele telefoon. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt?

  Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden. Wij zijn EQUANS Wereldwijd is EQUANS marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.

  500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid.

  Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland.

  Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd : op het gebied van energie, digitaal en industrieel.

  Bij EQUANS werken we aan omvangrijke infrastructurele projecten door heel Nederland. Denk hier aan complexe technische opdrachten voor tunnels en bruggen, sluizen en verkeerssignalering.

  Maar ook aan verkeerscentrales en energieprojecten zoals oplossingen voor elektrisch vervoer, Smart Grids en windparken.

  We zetten innovatieve techniek in op een efficiënte en duurzame manier. Teamwork en uitwisseling van kennis en kunde vormen de basis van ons succes.

  Daarbij kunnen we altijd nieuwe teamspelers gebruiken.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier