Verzorgende IG en/of Verpleegkundige
Proteion
RCG - Binnenhof, NL
3 dagen geleden

Proteion Proteion Roermond Heb jij talent voor de zorg en hart voor de mensen waarmee je werkt? Kom dan eens praten over de mogelijkheden in de zorgcentra bij Proteion.

Zoals de functies binnen zorgcentra RCG en Roncalli in de regio Roermond. Afhankelijk van de functie bieden wij je een tijdelijk of een vast dienstverband aan in een leuk team, bij een ambitieuze organisatie.

Voor locatie RCG (Binnenhof) zijn wij momenteel op zoek naar een enthousiaste

Verzorgende IG en / of Verpleegkundige

Verzorgende IG / Verpleegkundige RCG (Binnenhof)

Werk jij graag in dynamische omgeving waar er ruimte is voor persoonlijke aandacht? Maak jij de kleine momenten graag bijzonder? Dan pas je bij ons!

Welke uitdaging ga jij aan?

Jij gaat werken bij RCG in Roermond op de afdeling Binnenhof. Dit is een ELV (eerste lijns verzorging). Cliënten worden hier kortdurend opgenomen met als doel daarna terug naar huis te gaan.

Jij verzorgt de bewoners, luistert naar ze en geeft ze aandacht. Samen met de cliënt ga je de kleine momenten bijzonder maken.

Door jouw inzet beleven ze een fijne tijd hier. Persoonlijke aandacht is belangrijk waardoor je in korte tijd een band opbouwt met bewoners, maar ook met familie en andere naasten.

Ga je aan de slag als Verzorgende IG? Dan verricht je verzorgende en verpleegtechnische handelingen en observeer je bewoners in hun gedrag.

Je begeleidt bewoners en kijkt vooral ook naar wat een cliënt wel kan.

Ga je aan de slag als Verpleegkundige? Dan richt je je op de diagnose en het verpleegplan en bewaakt dit. Je signaleert waar het beter kan op zorggebied maar ook op niet-zorginhoudelijke taken.

Je komt met ideeën om de kwaliteit van zorg te verbeteren en bespreekt deze.

Daarom pas jij bij Proteion

Jouw zorghart gaat sneller kloppen als je je kennis en ervaring in mag zetten om onze bewoners een mooie tijd te bezorgen.

Jij creëert een warme en veilige leefomgeving voor de bewoners. Dit doe je graag samen met de bewoner en je collega’s. Je wil je graag blijven ontwikkelen, dit kan natuurlijk op verschillende gebieden.

Je vraagt ruimte voor eigen inbreng en creativiteit. Om als verpleegkundige aan de slag te gaan beschik je over een diploma als verpleegkundige (minimaal niveau 4) en ben je BIG geregistreerd.

Om als verzorgende (IG) aan de slag te gaan beschik je over een relevant diploma niveau 3.

Niet alleen wat je kunt telt, we zijn vooral benieuwd naar wie jij bent! Kom je eens langs voor een kop koffie.

Wat kunnen wij bijzonder voor jou doen?

Graag gaan we met jou in gesprek over een contract voor 20-28u. Als Verzorgende IG ontvang je een bruto maandsalaris in FWG 35.

Bij een fulltime dienstverband is het maximum €2.762,34. Ga je aan de slag als Verpleegkundige, dan ontvang je een bruto maandsalaris in FWG 45 met een maximum van € 3.

264,29. Ook krijg je een eindejaarsuitkering van 8,33%, een pensioen bij Zorg en Welzijn en 8% vakantietoeslag. Bij een gemiddelde arbeidsduur van 36 uren per week, heb je per kalenderjaar recht op 144 uren wettelijke en 58,4 uren bovenwettelijke doorbetaalde vakantie-uren.

Natuurlijk bieden wij ook een reis- en onkostenvergoeding.

Bij Proteion krijg je naast een leuke baan, een passend salaris en fijne collega’s nog veel meer extraatjes. Je krijgt tijdens de Dag van de Zorg en de feestdagen een leuke verrassing, er zijn personeelsverenigingen actief en via het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden Proteion (KAP) kun je belast loon inwisselen voor iets moois.

We zien talent in jou en helpen je dit te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Tot hoe ver je groeit, bepaal je zelf.

Je mag jezelf zijn, binnen onze professionele kaders. Jouw eigenheid maakt wie je bent.

Jouw Team

Je komt terecht in het team op de afdeling Binnenhof dat bestaat uit verzorgenden en verpleegkundigen. Een mooie mix van bijzondere mensen met elk hun unieke eigenschappen.

Dit team wordt aangestuurd door een teamleider. In het team worden ideeën en verbetervoorstellen gewaardeerd, net als het delen van kennis en ervaring.

Samen heeft het team één doel : kleine momenten samen bijzonder maken.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier