Fullstack / Backend Java Developer
inSystems
HOUTEN
3 dagen geleden
source : Techniekwerkt

Wil jij weer onderdeel uitmaken van een groeiend team dat absoluut niet stil wil zitten? Kom jij het liefst over de vloer bij toonaangevende organisaties?

Functieomschrijving

Als full-stack of backend Java ontwikkelaar maak je onderdeel uit van een groeiend en enthousiast team. We hoeven je niet te vertellen over welke specifieke skills en ervaring je moet beschikken, je weet zelf het beste welke bagage op dit moment nodig is om voor uitdagende opdrachten in aanmerking te komen.

Verdere ontwikkeling van jezelf door ruime studiemogelijkheden en onderlinge kennisdeling is bij ons vanzelfsprekend; we organiseren met grote regelmaat Meetup’s.

Wij vragen

Naast gedegen (relevante / recente) ervaring met (een subset van) onderstaande specialismen, is het belangrijk dat de developer beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Jouw Nederlands is uitstekend, zowel in woord als geschrift.

Relevante en recente ervaring : 5 jaar +

 • Goede Kennis van Java, JEE, Maven & Hibernate
 • Goede kennis van Spring
 • Goede Database kennis
 • Kennis van frontend frameworks is een pré
 • Wij bieden

  Bij InSystems heerst een ontspannen werksfeer.

  Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen en oplossingen goed uit te werken, een goed salaris en goede Secundaire arbeidsvoorwaarden

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier