Kostendeskundige Infra
Kracht Recruitment
Hengelo, NL
4 dagen geleden
source : Bouwvacatures

Als Kostendeskundige infra zorg jij (voor een deel) van de financiële verslaglegging en beheersing van de kosten van een infraproject.

Deze werkzaamheden zijn erg divers, te denken valt aan advies op het gebied van bouwkosten tijdens de ontwerpfase van spraakmakende infra projecten.

Hiertoe verricht je o.a. de volgende taken :

 • Maken kostenramingen in Tenderfase t / m Uitvoerende fase
 • Opstellen van detailcalculaties voor infrastructurele projecten
 • Deelnemen aan ontwerpteams
 • Screenen en begroten van projectrisico s en kansen
 • Bijdragen aan projectvoorbereiding en planning
 • Functieeisen

  Jij hebt ervaring als Kostendeskundige op Infraprojecten en affiniteit met multidisciplinaire infraprojecten die in teamverband worden verzorgt.

  Je bent inhoudelijk sterk en gericht op een uitstekende ondersteuning van de opdrachtgever. Daarnaast draag je, in teamverband, actief bij tot de verdere ontwikkeling en innovatie binnen je vakgebied.

  Pro activiteit is daarom een must. Voor een goede invulling van de vacature vragen wij het volgende : Jij beschikt over deze competenties en kenmerken :

 • Afgeronde HBO / WO opleiding Civiele Techniek of gelijkwaardig
 • Minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandig werkende kostendeskundige grote projecten
 • Ervaring met het ontwikkelen en beheren van kostenbegrotingsmodellen
 • Kennis en ervaring met reken- en ramingsprogramma’s zoals SSK
 • Beheersing Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Opleidingsniveau : HBO

  Bedrijfsomschrijving

  Onze opdrachtgever is een internationaal opererende aannemer die wereldwijd werkt aan de meest spraakmakende en multidisciplinaire infra projecten veelal van complexe aard.

  Deze organisatie levert hoogwaardige eindproducten en zorgt door middel van een innoverende werkwijze dat zij altijd voorop lopen.

  Door kennis en kunde zo op elkaar af te stemmen wordt er innovatief en vooruitstrevend gewerkt. Daardoor behoren zij tot een van de meest interessante Nederlandse ondernemingen, zelfs op internationaal vlak! Momenteel hebben zijn een vacature voor een kostendeskundige voor de Nederlandse markt.

  Arbeidsvoorwaarden

  Wij bieden een interessante en leuke vacature Kostendeskundige infra met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Voor de keuze van deze functie speelt dat voor jou een minder grote rol, echter het salaris is prima in orde en gekoppeld aan je opleiding en ervaring.

  Maar boven alles kies jij voor persoonlijke ontwikkeling en werken vanuit jouw Kracht! Spreekt dit je aan? Reageer dan snel op deze vacature.

  Wij zullen je reactie discreet en zorgvuldig behandelen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier