Eerste medewerker
TivoliVredenburg
Utrecht, NL
1 dag geleden

Voor ons bruisende grand café , onder het dak van TivoliVredenburg, hebben we ruimte voor een

Eerste medewerker

verantwoordelijk en servicegericht . Je bent een echt horecadier en heel belangrijk : een leuke collega. Daardoor weet je exact wat nodig is om de mooie gastbeleving neer te blijven zetten én over te brengen op je collega’s.

Het paard" is een levendige horecagelegenheid met een hoge omloopsnelheid, op een bijzondere locatie. Zeven dagen per week van vroeg tot laat weet een uiteenlopend publiek ons te vinden om te werken, te genieten van lekker eten en drinken en uit te gaan.

De omvang (240 binnen, 200 buiten) gecombineerd met de locatie onder het dak van TivoliVredenburg met haar 24 / 7 operatie & diverse programmering maken je werk uitdagend en dynamisch.

Hostmanship en persoonlijke aandacht bieden aan de gasten staan elke dag centraal bij Het Gegeven Paard. Als eerste medewerker ben je aanspreekpunt voor de gasten en haal je het beste uit de medewerkers door de juiste aan-

bijsturing, motivatie en waardering. Je staat zelf op de vloer en loopt voorop met het maken, opnemen en serveren van eten en dranken.

Daarbij zorg je voor een soepel verloop van alle voorkomende werkzaamheden. Je ziet toe op juiste naleving van de werkprocessen en bewaakt de servicestandaard.

Nieuwe collega’s neem je aan de hand en maakt ze thuis in de wereld van "Het paard".

Als eerste medewerker lever je een bijdrage aan de verbetering van het rendement. Je stuurt op omzet verhogende en kostprijsverlagende activiteiten en handelingen, waarbij kwaliteit en gastvrijheid niet uit het oog worden verloren.

Daarnaast ben je scherp op de naleving van de voorschriften op het gebied van wet- en regelgeving, hygiëne- en veiligheidseisen.

Profiel en competenties

 • je bent bovenal een prettige collega;
 • je hebt mooie front of house ervaring opgedaan;
 • je hebt misschien al ervaring opgedaan met het aansturen van een (klein) team;
 • je bent op je best in een omgeving met een hoge omloopsnelheid en straalt rust en zekerheid uit bij piekmomenten;
 • je bent oplossingsgericht, organisatorisch en communicatief sterk; - je hebt inzicht in relevante wet- en regelgeving.
 • Ons aanbod

 • een mooie positie in een jonge, succesvolle organisatie met volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen;
 • je komt te werken in een hecht team van gepassioneerde collega’s met een hart voor gastvrijheid;
 • een fulltime positie (32 uur bespreekbaar). Waarbij we een gezonde werk-privé balans erg belangrijk vinden;
 • een salaris dat past bij de zwaarte van de functie;
 • plus de leuke extra’s van werken bij Het Gegeven Paard onder het dak van TivoliVredenburg zoals personeelskorting en de mogelijkheid om na het werk je favoriete concerten te bezoeken.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier