Bijbaan Buschauffeur LEIDEN (incl. opleiding)
Arriva
Leiden, NL
2 dagen geleden

Bijbaan Buschauffeur LEIDEN (incl. opleiding en rijbewijs)

Naast je studie rijden op de bus? Een originele bijbaan in je eigen studentenstad, met vrijheid, een uurloon van meer dan €15,- per uur en de kans om de rest van je leven een bus rijbewijs te hebben. Kom werken bij Arriva!

Wat ga je doen?

Als je start bij Arriva begin je met een opleiding bij onze interne rijschool in Leiden, binnen een aantal maanden haal jij een geldig rijbewijs D.

Na het behalen van je rijbewijs is het belangrijkste dat jij onze reizigers zo veilig en snel mogelijk vervoert van en naar hun bestemming.

Je kunt je werk flexibel indelen. Voor de tentamenweken kun je extra vrij krijgen en wanneer je meer vrijetijd hebt dan kun je extra komen werken.

Je hebt een leuke club collega’s en de mogelijkheid om binnen Arriva door te stromen na je studie.

Wat bieden wij jou?

 • Naast je studie goed verdienen, ,na het behalen van je rijbewijs krijg je €14,24 per uur. Je onregelmatigheidstoeslag en 8% vakantiedagen en vakantiegeld worden maandelijks bij je salaris uitbetaald;
 • Tijdens je opleiding om je bus-rijbewijs te halen krijg je €10,91 per uur;
 • De mogelijkheid om (betaald) een geldig rijbewijs D te halen;
 • Een flexibele baan die je perfect kunt combineren met een studie;
 • Veel verantwoordelijkheid en vrijheid;
 • Het eerste contract is voor bepaalde tijd en je start met een 0-urencontract.
 • Opleiding tot buschauffeur

  De uren die je besteedt aan je opleiding tot buschauffeur kun je flexibel indelen, zolang je de opleiding maar binnen 4 maanden afrondt.

  Allereerst start je met de theorie. Dit kan klassikaal op onze locatie in Leiden maar ook door zelfstudie vanuit je studentenkamer.

  De theorie kost je ongeveer 40 uren inclusief examentijd. Vervolgens vindt het praktijkgedeelte in de bus plaats. Na ongeveer 30 rijlessen zal je examen afleggen en ben jij een volwaardig buschauffeur.

  Tijdens de opleiding krijg je de opleidingsuren van theorie (40) en praktijk (30) uitbetaald op basis €10,91 per uur. Heb jij 3000 uur of meer gewerkt dan kun je zonder extra kosten stoppen bij Arriva.

  Wanneer jij uit jezelf besluit om te stoppen met deze bijbaan zul je een deel van de opleiding terug moeten betalen. We vertellen je hier graag meer over tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek.

  Wie zijn wij?

  Arriva is een internationaal bedrijf. Alleen in Nederland al zitten wij op 80 standplaatsen verspreid over 5 regio's. Op de standplaatsen Alphen aan den Rijn, Gouda en Krimpen aan den IJssel werk je samen met 350 collega’s.

  Je komt ons in 10 van de 12 provincies in Nederland tegen. We hebben zo’n 1.500 bussen op de weg en rijden met 146 treinen op trajecten in het noorden, oosten en in Limburg.

  Daarnaast hebben we zo’n 60 touringcars die we verhuren en waarmee we het (pendel)vervoer tijdens grote evenementen verzorgen.

  Bij Arriva werken 5.500 enthousiaste medewerkers die dag in dag uit klaar staan om reizigers een goede reis te bieden!

  Wat vragen wij van jou?

 • Je bent in bezit van een B-rijbewijs;
 • Je bent minimaal 18 jaar oud;
 • Je kunt een geldige VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) overhandigen en een medische test is geen probleem;
 • Je spreekt en begrijpt de Nederlandse taal goed;
 • Je kunt zelfstandig naar de vestiging komen (je hebt een bijv. een fiets);
 • Je bent gemiddeld minimaal 2 dagen (dagdelen) per week beschikbaar.
 • Openbaar vervoer waar je op kunt vertrouwen, dat is waar wij ons hard voor maken. Of je nou met de trein of bus gaat : wij zorgen voor een goede reis.

  Wie met Arriva reist, merkt het verschil. Wil jij met ons samen het verschil maken?

  Solliciteren

  Ben jij enthousiast geworden om als buschauffeur aan de slag te gaan tijdens je studie? Solliciteer via de button. Voor vragen over de vacature kun je een mail sturen naar hr.

  regiowest arriva.nl. Tijdens een persoonlijk gesprekken vertellen we je graag alles over deze vacature.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier