Werkvoorbereider / Tekenaar Bouwmaterieel (BIM)
Meinselect B.V.
Breda, NL
22 minuuten geleden

Over deze vacature

Kom jij het projectteam van onze opdrachtgever versterken als werkvoorbereider / Tekenaar Bouwmaterieel (BIM)?

In deze dynamische rol ben je bezig met het uitwerken van tekeningen van bouwmaterieel, steigers en bekistingen. Een gedeelte van de projecten worden uitgewerkt in een BIM-

Model, middels REVIT. Daarnaast ondersteun je collega’s met het opstellen van calculaties, offertes en projectadministratie.

Je rapporteert aan de projectleider steigerwerken en houd toezicht op het naleven van de veiligheidsvoorschriften en huisregels.

Samen zorg je ervoor dat het werkproces soepel verloopt en werk je aan verbeterpunten. Je verwerkt en handelt de aanvragen af samen met het projectteam.

Zie jij het als uitdaging om als kartrekker binnen deze afdeling op te treden richting het BIM- proces voor bouwmaterieel?

En ga jij meedenken in innovatieve veranderingen binnen de organisatie? Neem dan contact op om jouw mogelijkheden te bespreken, tel. 076-5143600.

Functie-eisen

Heldere communicatie, structuur, klantgerichtheid en enthousiasme zijn eigenschappen die jij van nature bezit om deze functie goed uit te kunnen voeren.

Verder beschik je over :

 • Afgeronde mbo+ / hbo-opleiding richting bouwkunde (of andere technische richting) ;
 • Ervaring met Revit en ERP-pakketten of de bereidheid om hiervoor een cursus te volgen;
 • Affiniteit met steigerprojecten en bouwmaterieel;
 • VCA-diploma.
 • Wil jij meewerken en meedenken aan grootschalige, complexe projecten vanuit een mooie, stabiele werkomgeving?

  Bedrijfsprofiel

  Onze opdrachtgever betreft een landelijk opererende organisatie met als specialisatie, het aanbieden van technische oplossingen voor de bouw en infra van steigers, materieel, logistiek en andere oplossingen.

  Ter uitbreiding van het bestaande team zijn wij op zoek naar een enthousiaste werkvoorbereider / tekenaar bouwmaterieel (BIM) voor de regio Breda.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden (UTA bouw cao);
 • Afwisselende fulltime functie binnen een informele, sociaal gedreven organisatie;
 • Deelname Bpf-BOUW pensioen;
 • Genoeg kansen om door te groeien of om jezelf te ontwikkelen.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier