Servicecordinator
Eminent Groep
Apeldoorn, Gelderland, NL
1 dag geleden

Ben jij gepassioneerd vernieuwend en verantwoordelijk en is de installatietechniek jou op het lijf geschreven Wil jij een technische en commerciële functie Wij zoeken iemand die de afdeling technisch beheer kan door ontwikkelen en managen.

Onderstaande taken behoren onder andere tot je functie Je bent commercieel verantwoordelijk voor de bestaande relaties en onderhoudt deze contacten.

Je bent verantwoordelijk voor een accurate planning van de monteurs daarmee zorg je voor een hoge mate van klanttevredenheid.

Je signaleert actief kansen en mogelijke nieuwe opdrachtgevers en je maakt offertes.Je voert werkoverleggen voortgang overleggen functionerings- en beoordelingsgesprekken.

Je bewaakt de kwaliteit van onze dienstverleningwerkzaamheden en optimaliseert bedrijfsprocessen. Je rapporteert aan de directie.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier