Inspecteur Verharding
Koninklijke BAM Groep
Gouda, Nederland
6 dagen geleden

Wat ga je doen?

Je krijgt een unieke kans om mee te bouwen aan digital inspection een nieuwe methoden vanuit de afdeling inspectie en beheer.

Als Inspecteur ben je actief met het inspecteren van verhardingen en heb je tevens een adviserende rol richting de opdrachtgevers.

Je opdrachtgevers zijn BAM werkmaatschappijen, maar ook Rijkswaterstaat, Gemeentes, Waterschappen en Provincie. Je inspecteert, rapporteert en bent in staat om een technische staat van het object te kunnen bepalen.

Hierbij leg je zaken digitaal vast en maak je de onderhoudsactiviteiten inzichtelijk. Je zal bij je inspecties gebruik maken van digitale innovaties, beeldherkenning, metingen, onderzoek, controles en specificaties van de kwaliteits- en wettelijke richtlijnen.

Als Inspecteur stel je onafhankelijk beheer- en onderhoudsrapportage op, die voldoen aan de kwaliteitsnormen en inspectiesystemen.

Daarnaast ben je verantwoordelijk om je (interne) opdrachtgever te adviseren op het gebied van het onderhoud, functionaliteit, betrouwbaarheid, veiligheid van zijn object.

Bij infrastructurele objecten moet je denken aan wegen, vaarwegen, kunstwerken zoals bruggen, sluizen, tunnels, (stormvloed-

keringen en bedrijfsterreinen .

Wie zoeken wij?

 • MBO+ / HBO met een achtergrond in de civiele techniek;
 • Kennis en ervaring met het inspecteren van verhardingen
 • Het is een pre als je kennis en ervaring hebt met het inspecteren van kunstwerken;
 • Sterke communicatieve- en adviesvaardigheden;
 • DISK / MIOK ervaring is een pre;
 • Je hebt kennis van de CROW;
 • Mobiliteit is voor jou geen probleem, je ben max 2 dagen in de week aanwezig op ons hoofdkantoor in Gouda, de overige dagen ben je op projectlocatie.
 • Wat bieden wij?

  Professionele en gemotiveerde medewerkers zijn de pijlers voor het realiseren van onze strategische doelstellingen. Om medewerkers te helpen zich in de juiste richting te ontwikkelen en te bekwamen is BAM Business School het centrum voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie.

  BAM biedt haar medewerkers arbeidsvoorwaarden conform de Bouw cao, waarmee je recht hebt op vijfentwintig vakantiedagen en vijftien atv-dagen per kalenderjaar.

  Over ons

  BAM Infra Nederland is een klantgerichte organisatie die met haar brede expertise en innovatieve werkwijze toegevoegde waarde biedt voor haar opdrachtgevers.

  Onze integrale en op samenwerking gerichte benadering van infra opgaven stelt ons in staat onze klanten altijd de beste oplossing te bieden.

  BAM staat bekend om de kwaliteit en de betrouwbaarheid van haar producten en diensten en tevens om de inzet, kennis en ervaring van haar medewerkers.

  BAM Infra Nederland kent een platte organisatiestructuur met vier business units. BAM Infra Multidisciplinaire Contracten is verantwoordelijk voor projecten boven de dertig miljoen euro.

  BAM Infra Regio’s is actief in de lokale markten. BAM Infra Connect met onder meer BAM Infra Telecom, BAM Infra Energie & Water en BAM Infra Rail -

  werkt vooral voor netbeheerders en voor providers en kabelbedrijven. BAM Infraconsult, een van de grootste ingenieursbureaus van Nederland, bundelt alle kennis en is tevens internationaal actief.

  Het hoofdkantoor is gevestigd in Gouda en de werkmaatschappij beschikt over een uitgebreid netwerk van vestigingen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier