Junior technisch medewerker
Luba Uitzendbureau
Leiderdorp
6 dagen geleden

Over de functie

Je bent samen met jouw collega verantwoordelijk voor een perfecte productie van het verpakkingsmateriaal. Je assisteert de machinevoerders bij het stans- en vouwplakproces.

s Ochtends begint jouw dag met een overleg met jouw collega's. Jullie bespreken welke opdrachten er zijn en hoe jullie dit gaan aanpakken.

Alles besproken? Aan de slag!

Als je aan een opdracht begint, check je eerst of alle benodigde onderdelen aanwezig zijn. Je zorgt voor de aan- en afvoer van de juiste materialen.

Daarnaast assisteer jij bij het instellen van de machine en het uitbreken van de gestanste vellen. Als de machine draait check jij of alles goed gaat en of de kwaliteit van het eindproduct aan de eisen voldoet.

Samen met machinevoerders verricht je ook het onderhoud aan de machine, kijk je waar problemen zitten en los je die op. Jullie staan altijd met twee personen aan de vouwplakmachine.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is gevestigd in Leiderdorp en is een modern grafisch bedrijf. Zij zijn gespecialiseerd in vouwkartonnage.

Er heerst een informele sfeer waar het huidige personeel al jaren met veel plezier werkt.

Wat wij vragen

Om in aanmerking te komen voor deze functie heb / ben jij :

 • Technisch inzicht en leergierig, dit is het belangrijkst.
 • Een doorzetter met een flexibele inzet. Jij vindt het een uitdaging om de machine op je duim te leren kennen en helemaal eigen te maken.
 • Nauwkeurig, omdat de verpakkingen op de millimeter nauwkeurig uitgesneden / geplakt moeten worden.
 • Beheers je de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift, in verband met het lezen van de opdrachten en handleidingen.
 • Wat wij bieden

 • Een vaste baan voor langere tijd.
 • Een 40-urige werkweek met een 2-ploegendienst. De werktijden zijn 6.00-14.30 en 14.15-22.45 uur.
 • Je wordt intern opgeleid tot een volwaardig vakman.
 • Je stroomt in in schaal A van de CAO Grafimedia, hierin zijn doorgroeimogelijkheden.
 • Hoe je solliciteert

  Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging.

  Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier