Senior .NET Developer
PHIND
Gouda, Zuid Holland, NL
2 dagen geleden
source : Monsterboard

Organisatie : Wil jij veel verantwoordelijkheid maar toch veel vrijheid? Werken in een dynamische sector voor een van de snelst groeiende organisaties binnen deze branche?

Dan is deze vacature Senior .NET Developer echt iets voor jou! De organisatie bestaat al ruim 20 jaar maar maakt de afgelopen paar jaar een heuse groeispurt door.

Inmiddels telt de organisatie ongeveer 300 FTE verdeeld over een elftal locaties. Het team waarin jij komt te werken is kleinschalig en er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Een aantal dagen per week thuis werken is hier absoluut niks geks. Het bedrijf houdt zich bezig met 2 hoofdzaken : het onderhouden van interne systemen en daarnaast wordt er nieuwe software ontwikkeld voor andere afnemers.

Opdrachtgevers komen voornamelijk uit de zorgsector. Hierbij wordt jou gevraagd om een stukje bagage mee te nemen met betrekking tot kennis om deze vervolgens te kunnen delen met het team.

Hoewel het een sterk groeiend bedrijf is voelt de organisatiestructuur toch plat aan en zijn de lijnen kort. Er heerst een informele werksfeer waar snel beslissingen worden genomen om deze groei te realiseren.

Functie Binnen het kleinschalige team word jij geacht de Senior rol te vervullen. Dit houdt in dat ontwikkelingsprocessen bewaakt moeten worden maar dit is uiteraard niet het enige.

Denk hierbij ook aan een stuk begeleiding, interne communicatie en het meedenken in bedrijfsprocessen. Dit zal grotendeels op een digitale manier gebeuren omdat niet alle ontwikkelaars altijd op dezelfde locatie aanwezig zijn.

Hier ligt ook voor jou een heel stuk vrijheid. Op het moment dat jij jezelf de bedrijfscultuur eigen hebt gemaakt is het absoluut bespreekbaar om een aantal dagen in de week vanuit thuis te werken.

Mocht je dan toch aanwezig zijn op een van de 11 kantoren behoort het ook tot je mogelijkheden om na werktijd samen met je collega’s deel te nemen aan een crossfit sessie, even stoom afblazen op een boksbal of heerlijk te ontspannen achter een flipperkast.

Zie jij jezelf al in een snel groeiend bedrijf werken, veel verantwoordelijkheid dragen maar toch veel vrijheid hebben? Wil jij leidinggeven maar toch met je vingers aan de knoppen blijven zitten?

En daarnaast een gezellig team waarmee jij wekelijks leuke activiteiten kunt doen? Neem dan contact op via het onderstaande nummer of laat je CV achter! Eisen : Minimaal 2 jaar ervaring met WinForms Minimaal 2 jaar ervaring met SQL Minimaal 3 jaar ervaring met de programmeertaal C# Minimaal 3 jaar ervaring in een .

NET omgeving Bedrijfsprocessen en techniek vertalen naar je team Ervaring in een leidinggevende rol is een pre Voorwaarden : Werken in een van de snelst groeiende bedrijven in de branche Veel vrijheid in werktijden en locatie €4000 €4700, afhankelijk van je ervaring 26 vakantiedagen Contract voor 12 maanden, onbepaald na 1 jaar bespreekbaar Heb jij interesse in deze vacature als Senior .

NET Developer? Laat dan snel je CV achter!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier