(Senior) Projectmanager CV
Florere
Utrecht, Netherlands
5 dagen geleden

Functie

Jij bent momenteel (Sr.) Projectleider WTB / HVAC en toe aan een mooie vervolgstap in jouw carrière. Jouw expertise is verwarmingsinstallaties of je wilt je hier graag verder in specialiseren.

Je maakt onderdeel uit van een team van twintig medewerkers en zorgt voor de coördinatie van de aan jou toebedeelde projecten.

Je bent de spil in het web tussen opdrachtgever, calculator, bewoner, monteur, werkvoorbereider en tekenaar. Je bewaakt het gehele proces en je zorgt voor financiële controle.

Gewenst functieprofiel (Senior) Projectmanager CV-installaties

 • Je hebt een aantoonbaar HBO werk- en denkniveau, en minimaal een afgeronde MBO 4 opleiding installatietechniek;
 • Je bent zelfverzekerd en kan klantgericht communiceren;
 • Je bent een echte teamspeler maar neemt de verantwoordelijkheid indien nodig;
 • Je bent kostenbewust;
 • Voor jou zijn er geen problemen, je denkt in oplossingen;
 • Bij onze opdrachtgever staat de monteur op één; jij haalt voldoening uit het feit dat het werk zo georganiseerd is dat monteurs tevreden zijn en hun werk goed kunnen uitvoeren;
 • Je motiveert en begeleidt de medewerkers in jouw team om een kwalitatief zo hoog mogelijke prestatie te leveren.
 • Bedrijfsprofiel

  De relatie tussen onze opdrachtgever als technisch dienstverlener en haar opdrachtgevers (voornamelijk woningcorporaties) verandert snel.

  De klant wil vandaag de dag worden ontzorgd en dat vraagt om een andere werkwijze. Van advies tot oplevering, Onze opdrachtgever verzorgt het geheel.

  Dit alles door middel van transparante communicatie zodat de bewoner, de opdrachtgever en uiteindelijk de organisatie tevreden zijn over het verloop van het project.

  Arbeidsvoorwaarden (Senior) Projectmanager CV-installaties

  Je ontvangt een bovengemiddeld salaris (afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring), alle voorwaarden conform de cao voor metaal en technische bedrijfstakken en een bedrijfsauto.

  Verder ontvang je alle (digitale) communicatiemiddelen die noodzakelijk zijn voor de uitoefening van de functie en uiteraard zijn er volop doorgroeimogelijkheden in deze groeiende onderneming.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier